Menü

Töltődj fel egy nap alatt

2021. júl. 22
0
264
Töltődj fel egy nap alatt

Érvek az egynapos kirándulások mellett:


 

  • Az általunk összeállított egynapos kirándulások könnyedén teljesíthetőek gyermekekkel is!
  • Mivel csak 1 napot vesz igénybe a túra, így a kirándulás napjától függően nem feltétlenül szükséges szabadnapot kivenni. Különösen előnyös megoldás ez a kereskedelemben dolgozó túrázóknak!
  • Az 1 nap alatt megtehető kirándulások költséghatékony és pénztárcakímélő kiruccanások, így egy évben többször is megengedhetjük magunknak - ellentétben a hosszabb külföldi utazásokkal!
  • Az egynapos kirándulások mellett szól, hogy nem feltétlenül szükséges autót igénybe venni hozzá. Ha magadnak szervezed a kirándulást vonattal és busszal is hamar eljutsz szép kirándulóhelyekre, ha velünk tartasz, akkor ezt a terhet is levesszük a válladról és közösen utazunk a Túrabarátok busszal, ami ugyancsak költségkímélő és gyorsabb, mint a távolsági buszok.
  • Budapest és környéke is tartogat sok látnivalót és igazán kiadós túrákban lehet részünk, ha csak a Budai-hegységünkig megyünk is: Túráink Budapesten és környékén
  • Tudtad? A legújabb kutatások szerint évente több rövid kirándulás hosszabban feltölti a lelket, és jobban enyhíti a „kiégés” tüneteit, mint az évente egyszeri, de hosszabb idejű szabadság!

 

 

Törd meg a sűrű hétköznapokat
Az egynapos kirándulások másik előnye a kis csomagmennyiség, és a viszonylag rövid felkészülési idő. Simán belefér a sűrű mindennapok közé is!

 

Többféle túraajánlat az egyéni igényekhez igazodva


Nálunk biztosan megtalálod az igényeidhez illő 1 és 2 napos túrákat is Budapest és vonzáskörzetében, változatos járműhasználattal! Mozdulj ki a fővárosból, és fedezd fel barátokkal vagy családosan, de akár egyedül is a környező vidék szépségeit! A gondosan megszervezett 1 és 2 napos kirándulásaink feltöltik a lelket, és megmozgatják a testet, mindezt nem megterhelő módon, hogy a kezdő és tapasztalt túrázóink, illetve a gyermekek is részt vehessenek túráinkon!

 

Népszerű egynapos kirándulás tippjeink

 

Gazdagodjatok vízi élményekkel!


Egynapos evezéssel egybekötött kirándulásaink a kezdő vízi túrázók és a tapasztaltak számára is egyaránt tökéletes túralehetőséget kínál! Mivel 3-4 fős kenukban evezünk, így ha bármelyik túratag elfárad, a többiek besegítenek, hogy kifújhassa magát! Az úszótudás előny, DE NEM FELTÉTEL! Nem ismered a kenus evezés szabályait? Semmi probléma, a vízre szállás előtt 20-30 perben megtanítunk a jármű kezelésére! Utána sem maradsz magadra, tapasztalt vízi túravezetőink az egész út alatt segítségedre lesznek, hogy a csapatoddal együtt a táj szépségére kelljen csak fókuszálnod!

 

Jelentkezz be még ma túráinkra!


Hagyd hátra a zajos fővárost, és hangolódj rá a környezet nyújtotta békére, akár egyedül, párban, a barátaiddal vagy családosan veszel részt a túrán! Az általunk kiszemelt helyszíneken minden korosztály tagja egyaránt jól érzi majd magát! Válogassatok a biciklis | e-bike túráink | vízi evezős | vagy gyalogtúráink közül, nem fogsz csalódni! 


címkék:
Címkék