Menü

Csapatépítés távol a hétköznapoktól

2021. júl. 09
0
172
Csapatépítés távol a hétköznapoktól

Idén kipróbálnátok valami újat a csapatépítésre? Van néhány ötletünk, amelyek biztosan elnyerik a kollegák tetszését, ráadásul segít kiszakadni a megszokott hétköznapi rutinból.

 

Céges csapatépítés E-bike túrával! 


Nem gyakorlott biciklis a csapatod? Semmi probléma, manapság már elektromos rásegítésű E-bike kerékpártúrákat is szervezünk, így a kevésbé edzett munkatársak is maximálisan kiélvezhetik a túrát, kifáradás nélkül! Az E-bike túrák mellett további ok letenni a voksunkat, hogy olyan helyszínekre is eljuthat a társaság a segítségükkel, ahová az átlagos biciklikkel nehézkesebb lenne! Egyik kedvenc helyszínünk a Pilis- és a Dunakanyar, amely minden évszakban csodaszép látnivalókat kínál! Csatlakozzatok hozzánk egy élménydús 40-50 kilométer hosszú túrára, és fedezzétek fel a céges csapatépítő túrával a tájat!

 

Szuper választás az E-bike túra
Az E-bike túra a munkatársak korától függetlenül szuper választás egy élménydús kiránduláshoz!

 

E-bike kalandok a Pilisben >>

 

Igazi kuriózum: a gyalogtúrával összekötött tokaji borkóstoló!


Egy céges csapatépítés kitűnően kiegészítő élménye lehet egy tokaji borkóstolás, gyalogtúrával összekötve! A bor nemcsak egészséges, de hatására könnyebben feloldódnak a munkatársak, és könnyebben kötnek hosszútávon is szoros kapcsolatokat, amely jótékonyan hathat a későbbi közös munkavégzésre! A borkóstolós túrán nemcsak finom borokat kóstolgatunk meg, amelyek többsége igazi hungarikum, hanem az aktuális szezonnak megfelelően összeállított ételmenüt is! A menü a jelentkezési határidőtől függően: sütőtök krémlevest, ragulevest, kacsacombot, furmintos tarját, és vadpörköltöt tartalmaz.* (a változtatás jogát fenntartjuk!)

 

Nagyszerű program egy tokaji borkóstoló
Kedvező időjárás esetén a borkóstolóval egybekötött gyalogtúrán a program része a szőlő- és aszúszemkóstolás is!

 

Tokaji Vino-Tour a TúraBORátokkal >>

 

Visegrádi kenutúra kezdőknek és haladóknak egyaránt


Tudnak úszni a kollégák? Akkor ideje elvinni őket ebben a nagy forróságban egy vizes kalandtúrára! Mi lehetne ehhez pedig szebb helyszín, mint Visegrád és a Dunakanyar?! A kenuzás egy tökéletes mozgásforma, amely nem igényel különösebb edzettséget, hiszen a 3-4 fős kenuban együtt evezünk, így az erő összeadódik! Ha bármely csapattag elfárad a 20 kilométeres túrán, úgy a többiek kisegítik. Tökéletes alkalom ez arra, hogy az együtt evezők igazán megismerhessék egymást! Minden korosztálynak ajánljuk ezt a túrázási formát, amelynek végén finom grill ételekkel, és cseh sörökkel jutalmazzuk a csapat kitartását!

 

Kenutúra csapatépítésként
A kenutúra tökéletes választás a víz szerelmeseinek! Vágjanak bele bátran, hiszen könnyű fizikai megterhelést jelent csak, az élmény pedig leírhatatlan!

 

A visegrádi kenutúra az ország egyik legszebb kirándulóhelyén biztosítja a csodálatos látnivalókat, mindezt kényelmes tempóban, hogy WIFI-mentes környezetben a céges csapatépítő tagjai feltöltődhessenek! A magas UV sugárzás miatt nem hagyhatjuk otthon a naptejet, és a hófehér pólót a leégés ellen, akárcsak a baseball sapkát, és a napszemüveget! Az evezőtudás nem alapfeltétele a túrán való részvételnek, egy 20-30 perces oktatás során megtanítunk a jármű helyes használatára, tapasztalt evezős túravezetőink pedig az egész úton odafigyelnek minden csapattársra. 

 

Kenutúra Visegrádról Szentendrére >>

 

Még több túraajánlóért olvass bele korábbi cikkünkbe is: Céges csapatépítés.


Címkék