pilis_sasfészek

Korona túra Csobánka felett

Nehézségi fok:  level3

6 200 Ft

Gyalogtúra

Maximum létszám: 20

2023. április 22.

gal_16475485790

gal_16475485791

gal_16475485802

Csobánka szépséges vidékére csábítunk most, hogy bejárjuk a község feletti sziklakorona csúcsait. Meglátogatjuk a Kevélyeket és Oszoly tetejét is!

Jelentkezési és fizetési információk

Programleírás

Csobánka eldugodt községéből indul túránk a település fölé, a sziklamászók paradicsomába az Oszolyi-sziklákhoz, ahonnan egy nagyobb kört fogunk leírni a környező kilátópontok érintésével úgy, mint Csúcs-hegy, majd a Majdán-nyereg, hogy aztán a Gyöngyök útján folytassuk a Kevélyek 534 és 481 méteres csúcsai felé. 

A szemetgyönyörködtető kilátások egy igazán szép napot ígérnek!

Túratáv: 11 km
Szintemelkedés: 503 m

Egyéb, fontos információk

Találkozó helye, időpontja: 10:00-kor Csobánka, Polgármesteri Hivatal

Érkezés helye és időpontja: 14:00-kor a kiindulási ponton

Utazás: Az utazás közösségi közlekedéssel, saját autóval vagy telekocsival történik. Ezzel a rendszerrel szeretnénk a költségeket alacsonyan tartani és biztosítani azt, hogy a kislétszámú, igazi élményt adó túráinkat az igényeknek megfelelően szervezhessük!

A jelentkezéskor, kérjük, hogy jelöld meg, hogy milyen módon szeretnél a túra helyszínére érkezni. Amennyiben nem jelentkezik elég kocsival rendelkező sofőr, kisbusszal oldjuk meg az utazást! Ha vállalod, hogy mást is elviszel, akkor a benzin költségbe nem kell beszállnod.

Az utazása költsége telekocsival 2 000-3 000 Ft/fő között várható.

Étkezés: önellátó

Részvételi díj

Túra ára tartalmazza: túraszervezés, túravezetés

Túra ára nem tartalmazza: étkezés, utazás költségei

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Várunk sok szeretettel:

A Túrabarátok Csapata

TÚRAVEZETŐ


user_small_1583102224

Illésy Csaba

Hogy bemutassam magam, magunkat, visszamegyek az időben, mikor 10 éves voltam, ott kezdődött minden az általános iskolában a fizika tanárom ösztönzésére, akit mindenképp nevén szeretnék említeni az iránta való tiszteletem jeléül. Ő Németh István tanár úr, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot és álmom, hogy még egyszer túrázhassak vele. Szinte egész Magyarországot bejartuk, havonta két-három alkalommal volt lehetőségem túrán részt venni vele és, ha ez nem lett volna elég, a fiatal korom legszebb nyarait, az általa szervezett kéthetes gyalogos és kerékpáros vándortáborokban töltöttem, egészen 8.osztály befejeztéig. Azóta jó pár év eltelt, van egy gyönyörű lányom, akivel pár túrán már voltunk kettesben es remélem hagyományt teremtünk a közös túrázásokkal. Szeretném minden túrámra magammal vinni, hogy jó példát mutassak neki és nem titkolt szándékom az sem, hogy vele szeretném ösztönözni a gyerekes szülőket, hogy minél több időt töltsenek a természetben együtt a családdal. Mindenkit várunk szeretettel a túráinkon korosztálytól függetlenül. Lilian es Csabi

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!