honlap_túraleírás_felső_buda

A Dunakanyar arca

Nehézségi fok:  level3

5 500 Ft
Erste kedvezménnyel csak:

2 000 Ft 

 E-bike túra

Maximum létszám: 20

2022. december 3.

gal_16475485790

gal_16475485791

gal_16475485802

gal_16475485803

Ez alkalommal gyalogosan vágunk neki a Börzsönynek, hogy a Szent Mihály-hegyre felkapaszkodva jussunk el Zebegényből Nagymarosra! Gyönyörű panoráma, jó történetek és frissítő élmény!

Jelentkezési és fizetési információk

Programleírás

Zebegényből indulunk és először könnyebb, majd kisébb meredekebb hegyoldalon törünk a mgasba egészen a  állunk a Szent Mihály-nyeregig ahonnan tovább kapaszkodunk a Julianus-kilátóig.  A kilátásban gyönyörködünk, majd lvisszaereszkedünk a nyeregbe, ahonnan a Remetehegy lankáin bandukolva  érjük el Nagymarost, ahol lehetőség lesz igény szerint egy kis evésre és/vagy ivásra!

A túra közben izgalmas történeteket hallunk majd, hogy még jobban megismerjük Magyarország egyik legszebb vidékét!

Túratáv: 9 km
Szintemelkedés: 370 m

Egyéb, fontos információk

Találkozó helye, időpontja: 2022. december 3., szombat 10 órakor Zebegény, vasútállomás

Érkezés helye és időpontja: a túra napján a 14:00 óra körül Nagymarosra

Utazás:  egyénileg

Étkezés: igénys zerint segítünk a szervezésben

Egyéb tudnivalók

Részvételi díj

Túra ára tartalmazza: túraszervezés, túravezetés

Túra ára nem tartalmazza: utazás, étkezés

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Várunk sok szeretettel:

A Túrabarátok Csapata

TÚRAVEZETŐ


user_small_1583102224

Harsaczki Gyuri

Már gyerekként rajongtam a kirándulásért, majd elég korán hátamra vettem – hátizsákommal együtt – a sátramat is és többnapos túrákkal fedeztem föl a hazai hegyvidékeket, s később Közép-Európa tájait. Közben sok mindent kipróbáltam: barlangásztam, vízitúráztam, hegyet másztam, klettersteigeztem és – természetesen – kerékpároztam. Most is. A kerékpározást inkább eszköznek tekintem egy bekerekezett táj felfedezése érdekében. Mivel a sátrat is elbírja, több napra is praktikus útitárs! Ha túrázom, a teljesítmény másodrangú - látni megyek, ha útra kelek, és akkor mindent akarok látni – ez viszont nagy kihívás pl. az ausztriai Duna-völgyben. Imádok fotózni – ezen keresztül megosztani másokkal a túrázás motivációit: a tájakat, a hangulatot, a műemlékeket. Emellett rossz állapotukra is felhívhatom a figyelmet, s talán azzal is segíthetek fennmaradásukban. Húsz éve írok turisztikai ismeretterjesztő-kedvcsináló cikkeket, az önkifejezés nagyon fontos nekem. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!