Menü
Túravezetők

Muhari Géza

Muhari Géza
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Mióta az eszemet tudom, a természet szeretete meghatározó szerepet tölt be az életemben. Gyerekkorom óta lenyűgöz a szépsége, nyugalma és ereje. A hegyek világában mindezeket nagy dózisban kapja az ember, én pedig hálás vagyok, hogy a részese lehetek. Európa szerte, a Kárpátoktól az Alpokon át a Pireneusokig járom a magashegyeket. Túravezetőként azon vagyok, hogy te is a részese lehess ennek a csodának. Találkozzunk a hegyek világában!
Vezetett túrák
 • Rysy meghódítása, avagy kalandok a felhők felett
  Muhari Géza
  Túrabarátok Kft
  23.900 Ft-tól
  Érdekel
  Rysy meghódítása, avagy kalandok a felhők felett
  A kaland amire készülünk, nem kevesebb, mint a Rysy, magyarul Tengerszem-csúcs megmászása! Amellett, hogy odafentről felejthetetlen panoráma tárul elénk, a közel 2500 méteres magasságával ez a csúcs Lengyelország legmagasabb pontja. Ha kacérkodsz a hegymászás gondolatával, kipróbálnád magad a magashegyek világában, és emellett fitt, sportos életmódot folytatsz, ne keress tovább, itt a helyed!
 • Via ferrata a Bakonyban
  Muhari Géza
  Túrabarátok Kft
  10.900 Ft-tól
  Érdekel
  Via ferrata a Bakonyban
  Ha hiányzik a hegyek világa, a természet közelsége, hadd invitáljalak meg titeket egy egynapos, izgalmas Via Ferrata túrára, és vessük be magunkat a sziklák közé! A Cseszneki vár és környéke már önmagában is megéri a túrázást, a mászás öröme pedig biztosítja a kalandot.
Élménybeszámolók
  Galéria