Menü
Túravezetők

Illesy Csaba

Illesy Csaba
Munkahely: Mango hungary kft.
Munkakör:
Levelezési cím: Bp.14.-ker Erzsebet kiralyne utja 13/b fsz.2.
Bemutatkozás
Hogy bemutassam magam ,magunkat ,visszamegyek az időben ,mikor 10 éves voltam ,ott kezdődött minden az általános iskolában a fizika tanárom ösztönzésére ,akit mindenképp nevén szeretnék említeni az iránta való tiszteletem jeléül. Ő Németh István tanár úr ,akivel a mai napig tartom a kapcsolatot és álmom ,hogy még egyszer túrázhassak vele. Szinte egész Magyarországot bejartuk ,havonta két-három alkalommal volt lehetőségem ,túrán részt venni vele és ha ez nem lett volna elég a fiatal korom legszebb nyarait, az általa szervezett ,kéthetes gyalogos és kerékpáros vándortáborokban töltöttem, egészen 8.osztály befejeztéig. Azóta jó pár év eltelt ,van egy gyönyörű lányom ,akivel pár túrán már voltunk kettesben es remélem hagyományt teremtünk a közös túrázásokkal. Szeretném minden túrámra magammal vinni ,hogy jó példát mutassak neki és nem titkolt szándékom az sem, hogy vele szeretném ösztönözni a gyerekes szülőket ,hogy minél több időt töltsenek a természetben együtt a családdal.Mindenkit várunk szeretettel a túráinkon korosztálytól függetlenül.Lilian es Csabi
Vezetett túrák
 • Börzsönyi kilátásgyűjtő körtúra
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  2.450 Ft-tól
  Érdekel
  Börzsönyi kilátásgyűjtő körtúra
  A Börzsöny kevésbé ismert részét járjuk be Verőcéről Magyarkúton át a Nagy-Kő-hegy tetejéig, érintve a különleges panorámájú tisztást a Michalik Tamás-kopjafánál, majd végül a Dunakanyarra páratlan kilátást biztosító aranyoskúti sziklákat. Közben azt is megtudjuk, miről kapta a nevét a Csattogó-völgy, és aki KÉK túrázik, ne hagyja otthon a pecsételő füzetét, mert 1 pecsételőhelyet is érinteni fogunk!
 • Barangolás az óriások földjén
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  2.450 Ft-tól
  Érdekel
  Barangolás az óriások földjén
  Kalandozni hívunk az óriások földjére! Izgalmas sziklaformák övezik majd az utunkat, miközben megismerjük a Kémény-sziklát, a Szent Kereszt pálos kolostorromot és a jóságos Simon-remete emlékművét.
Élménybeszámolók
 • Kéktúra a Keleti-Mátra bércein
  2020. aug. 20
  0
  1911
  Egy újabb 25 km-es szakasz teljesítését jegyezhetjünk a térképünkön. Nyár közepén csak a legbátrabbak vállalkoznak egy ilyen kemény túrára. Azóta már a Zemplént is láttuk, és már vár ránk a Gerecse!
 • Kéktúra a Káli-medencében
  2019. ápr. 18
  0
  2688
  Az érdeklődés nagy. Már hetekkel az indulás előtt betelik a létszámkeret. Gyermeki lelkesedéssel vágyunk a további pecsétjeinkre, és az izgatott csapat az utolsó héten összetett kézzel lesi a meteorológiai előrejelzéseket... hátha nem fog esni....
Galéria