Menü
Túravezetők

Illesy Csaba

Illesy Csaba
Munkahely: Mango hungary kft.
Munkakör:
Levelezési cím: Bp.14.-ker Erzsebet kiralyne utja 13/b fsz.2.
Bemutatkozás
Hogy bemutassam magam ,magunkat ,visszamegyek az időben ,mikor 10 éves voltam ,ott kezdődött minden az általános iskolában a fizika tanárom ösztönzésére ,akit mindenképp nevén szeretnék említeni az iránta való tiszteletem jeléül. Ő Németh István tanár úr ,akivel a mai napig tartom a kapcsolatot és álmom ,hogy még egyszer túrázhassak vele. Szinte egész Magyarországot bejartuk ,havonta két-három alkalommal volt lehetőségem ,túrán részt venni vele és ha ez nem lett volna elég a fiatal korom legszebb nyarait, az általa szervezett ,kéthetes gyalogos és kerékpáros vándortáborokban töltöttem, egészen 8.osztály befejeztéig. Azóta jó pár év eltelt ,van egy gyönyörű lányom ,akivel pár túrán már voltunk kettesben es remélem hagyományt teremtünk a közös túrázásokkal. Szeretném minden túrámra magammal vinni ,hogy jó példát mutassak neki és nem titkolt szándékom az sem, hogy vele szeretném ösztönözni a gyerekes szülőket ,hogy minél több időt töltsenek a természetben együtt a családdal.Mindenkit várunk szeretettel a túráinkon korosztálytól függetlenül.Lilian es Csabi
Vezetett túrák
 • Kőszegi barangolások
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  31.900 Ft-tól
  Érdekel
  Kőszegi barangolások
  Az Országos Kéktúra több mint ezer kilométer hosszú legendás útvonalának kiindulópontja és a Dunántúl legmagasabb kiemelkedése az Írott-kő. Novemberi túránk során két nap alatt a szépséges Kőszegi-hegységet barangoljuk be, mely során több pecsételőhelyet is érinteni fogunk. A hegyvidéken kilátótól kilátóig vándorlunk, majd apró falvak, eldugott kastélyok, arborétumok, régi templomok mellett halad az utunk. Igazán érdekes, és különleges két nap vár ránk, rengeteg látnivalóval.
 • Dobogókő éjszakai fényei
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  3.900 Ft-tól
  Érdekel
  Dobogókő éjszakai fényei
  Gondolkodtál már azon, milyen lehet az erdő éjszaka? Megnéznéd, milyen a holdfényben sétálni, de egyedül nem mersz nekivágni? Mozgasd meg magad egy kicsit extrémebb körülmények között! Tarts velünk, tedd próbára magad és közben gyönyörködj az éjszakai hegyek rejtelmeiben!
Élménybeszámolók
 • Kéktúra a Keleti-Mátra bércein
  2020. aug. 20
  0
  1387
  Egy újabb 25 km-es szakasz teljesítését jegyezhetjünk a térképünkön. Nyár közepén csak a legbátrabbak vállalkoznak egy ilyen kemény túrára. Azóta már a Zemplént is láttuk, és már vár ránk a Gerecse!
 • Kéktúra a Káli-medencében
  2019. ápr. 18
  0
  2297
  Az érdeklődés nagy. Már hetekkel az indulás előtt betelik a létszámkeret. Gyermeki lelkesedéssel vágyunk a további pecsétjeinkre, és az izgatott csapat az utolsó héten összetett kézzel lesi a meteorológiai előrejelzéseket... hátha nem fog esni....
Galéria