Menü
Túravezetők

Illesy Csaba

Illesy Csaba
Munkahely: Mango hungary kft.
Munkakör:
Levelezési cím: Bp.14.-ker Erzsebet kiralyne utja 13/b fsz.2.
Bemutatkozás
Hogy bemutassam magam ,magunkat ,visszamegyek az időben ,mikor 10 éves voltam ,ott kezdődött minden az általános iskolában a fizika tanárom ösztönzésére ,akit mindenképp nevén szeretnék említeni az iránta való tiszteletem jeléül. Ő Németh István tanár úr ,akivel a mai napig tartom a kapcsolatot és álmom ,hogy még egyszer túrázhassak vele. Szinte egész Magyarországot bejartuk ,havonta két-három alkalommal volt lehetőségem ,túrán részt venni vele és ha ez nem lett volna elég a fiatal korom legszebb nyarait, az általa szervezett ,kéthetes gyalogos és kerékpáros vándortáborokban töltöttem, egészen 8.osztály befejeztéig. Azóta jó pár év eltelt ,van egy gyönyörű lányom ,akivel pár túrán már voltunk kettesben es remélem hagyományt teremtünk a közös túrázásokkal. Szeretném minden túrámra magammal vinni ,hogy jó példát mutassak neki és nem titkolt szándékom az sem, hogy vele szeretném ösztönözni a gyerekes szülőket ,hogy minél több időt töltsenek a természetben együtt a családdal.Mindenkit várunk szeretettel a túráinkon korosztálytól függetlenül.Lilian es Csabi
Vezetett túrák
 • Különös szilveszter
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  1.950 Ft-tól
  Érdekel
  Különös szilveszter
  Különös szilveszter, táncol a hóember...
  Idén a szilveszter sem lesz olyan, mint a korábbi években, de egy biztos! Az év vége sem telhet el túra nélkül:) Tarts velünk a szilveszteri éjszakai túránkon, melynek végén egy pohár pezsgővel koccintva búcsúztatjuk el a minden szempontból különleges 2020-as évet.
 • A tél színei a Börzsönyben
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  2.900 Ft-tól
  Érdekel
  A tél színei a Börzsönyben
  Célunk a Dunakanyar északi oldalán magasodó, a Kárpátok felgyűrődését kísérő, azonban később a „gyökeréig” lepusztított, majd újra az ég felé törő vulkánroncs: a Börzsöny. Ezen csodás vidék télii arcát fedezzük fel, töltekezünk a színekben, jó levegőben. Tarts velünk!
Élménybeszámolók
  Galéria