Menü
Túravezetők

Gila Csaba

Gila Csaba
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Már a hivatásom is kötelezz arra, hogy járjam a világot, hiszen mennyivel könnyebb úgy bemutatni a természet folyamatait, ha élőben is láttam őket. Bár nyilván a szakválasztásom sem volt véletlen anno; gyerekkorom óta túrázok. Sokáig csak magamnak, barátoknak családnak szerveztem a túrákat, úgy 10 éve már viszont egy egyesület túravezetője vagyok. Gyalogos, trekking túrák a kedvenceim, de vezetek túrát vízen is és kerékpáron is. Fő túraterepeim Erdély hegyei elsősorban a Szigethegység, valamint a Fekete és a Fehér-körös romániai szakaszai.
Vezetett túrák
 • A Fekete-Körös csodája – vízitúra
  Gila Csaba
  Körösök Völgye Natúrpark
  9.000 Ft-tól
  Érdekel
  A Fekete-Körös csodája – vízitúra
  A Fekete-Körös a Körösök koronaékszere, ha a vízitúráról van szó. Ismerjük meg a vidék igazi különlegességét, ahogy a Mályvádi-erdőből kanyarog a folyó, és vele Mi is egészen Szanazugig. Igazi felfrissülés a testnek és a léleknek!
 • Gyula és Békéscsaba új arcai
  Gila Csaba
  Körösök Völgye Natúrpark
  5.000 Ft-tól
  Érdekel
  Gyula és Békéscsaba új arcai
  Gyula és Békéscsaba számtalan izgalmas helyszínnel, lebilincselő attrakcióval rendelkezik, amelyek megismerése mindenképpen fontos, ha az ember az ország ezen fertályán barangol. Azonban az igazán lenyűgöző és magávalragadó történetek legtöbbször titokban maradnak. Most kinyitjuk a titkok kamráját a geológiától a históriákig...
Élménybeszámolók
Galéria