Menü
Túravezetők

Csepi Attila

Csepi Attila
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Mindazoknak, aki kacérkodnak a gondolattal, hogy ebben az esztendőben vízre szállnak, hogy bepillantást nyerjenek hazánk legszebb vizeinek a Duna holt, és mellékágainak titkaiba, szeretnék bemutatkozni: Csepi Attila vagyok, én vezetem a 2019. évi nyári és őszi vízitúrákat. A kétezres évek eleje óta járom a vizeket. Akkor szerettem bele véglegesen és kigyógyíthatatlanul a Dunába, és avízitúrákba. Túravezetői szakvizsgát 2013-ban, életmentőit 2014-en szereztem. Leginkább a Szigetközben túrázok-túráztatok, de átjárok a Csallóközbe is, és természetesen kipróbáltam más folyókat, tavakat is. Így voltam már a Rábán, Bodrogon, az Öregtúron a, Tiszán, a Velencei tavon is. A „bakancslistámon” még nagyon sok minden szerepel: a Dráva, a Mura, a Kis-Duna, és mert szeretnék atávolabbi helyekre is eljutni, így régi vágyam a Vltava, Neretva, …….. és minden, ami érdekesnek ígérkezik. Szeretek egyedül is kalandozni, de mégjobb megosztani másokkal a csodákat, amikkel a vizeken találkozom.Remélem ti is velem tartotok! Szeretettel várlak benneteket, hogy együtt lehessünk részesei egy jó kalandnak.
Vezetett túrák
 • Őszköszöntő kenutúra a Tisza-tavon
  Csepi Attila
  Túrabarátok Kft
  11.900 Ft-tól
  Érdekel
  Őszköszöntő kenutúra a Tisza-tavon
  A nappalok egyre rövidebbek, a reggelek egyre hűvösebbek, a nyár elbúcsúzott már! Kihasználva az indián nyár utolsó melegét evezőt ragadunk. Fedezzük fel együtt a Tisza tó mocsárvilágának eldugott részeit, madár kolóniáit, a hódok és vidrák életét, szigeteket, a kontinens legnagyobb virágmezőit. Remek kikapcsolódást ígér a táj, tarts velünk Te is!
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  Csepi Attila
  Túrabarátok Kft
  16.700 Ft-tól
  Érdekel
  Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  Tavaly már jártunk ezen a vidéken, mely minden évszakban más és más arcát mutatja, ezért idén ismét elmegyünk oda, ahova csak a madár jár...Gemenc, a szinte egyedülálló ártéri vadvilágával élő tankönyvként szolgálhat a sokat látott túrázóknak is. Védett madarak, szarvascsordák színesíthetik a kenutúra meseszép útvonalát.
Élménybeszámolók
 • A Szigetköz Rejtelmei
  2020. júl. 07
  0
  2337
  Nem szeretek korán kelni, de úgy éreztem, hogy a szigetközi kenutúra megér egy hajnali ébresztőt. Nem kellett csalódnunk, a csapat véleménye szerint eddigi egyik legjobb Túrabarát evezése volt ez a nagy kaland.
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén 2019
  2019. jún. 12
  0
  2743
  Gemencen már többször jártunk, és még fogunk is... Sok arca van, mások a körülmények. Májusban minden összejött, bővizű volt a Duna, kisütött a nap és belesiklottunk a zöld vadonba.
Galéria