Menü
Túravezetők

Lasetzky Krisztina

Lasetzky Krisztina
Munkahely: Máriaremete-Hidegkút Ökumenikus Általános Iskola
Munkakör:
Levelezési cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 6
Bemutatkozás
Testnevelő tanár vagyok egy általános iskolában. Gyerekként rengeteget jártam az erdőben kirándulásokon és nomád táborokban. Így az erdő szeretete innen indult nálam, rengeteg izgalmas, jó élménnyel. A sport szeretete is gyerekkorban kezdődött, de ma is aktívan része az életemnek.Rengeteg gyerektábort vezettem az elmúlt években. A célom, hogy a gyerekekkel megszerettessem a mozgást és megismertessem velük az erdők szépségeit
Vezetett túrák
 • Gyerektábor Túrabarát módra
  Lasetzky Krisztina
  Budapest bank
  38.000 Ft-tól
  Érdekel
  Gyerektábor Túrabarát módra
  Már mi is tervezzük a nyarat, és segíthetünk neked is a nyári szünetben! Egy változatos napközis tábort terveztünk gyermekeiteknek addig, míg ti dolgoztok. Minden nap más helyszín, más kihívások, de a jó levegő, mozgás állandó! IZGALMAS HÉT A GYEREKEKNEK, NYUGALOM ÉS KÉNYELEM A SZÜLŐKNEK.
Élménybeszámolók
 • Gyerektábori élmények júniusban
  2020. júl. 07
  0
  475
  Kívánni sem lehetett volna jobb időt a medárdi esőzések után! Az időjárás a gyerekek mellé állt, így minden a terveink szerint alakult.
 • Gyerektábor Túrabarát módra
  2019. szept. 11
  0
  1059
  Bár fiatal túrázóink már iskolában töltik napjaikat, az idő is hűvösebb, de jó visszaemlékezni azokra a forró júliusi napokra! Lelkes kis csapatunk változatos hetet tölthetett együtt, sok élménnyel gazdagodtak. Jövőre folytatjuk!
Galéria