Menü
Túravezetők
Bódi Cintia
Bódi Cintia
Munkahely: Budapest Gazdasági Egyetem
Munkakör: Tanuló
Levelezési cím: Tanuló
Túrán résztvett személyek száma: 33 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 2 db
Bemutatkozás
Tisztelettel köszöntök Mindenkit, aki a bemutatkozó soraim között barangol.Azt vallom, hogy járd be a hegyeket, úszd át tengereket, mozgasd meg a kontinenseket és hirtelen annak leszel a szemtanúja, hogy a komfortzónádból kilépve egy csodálatos Világ közepén éled az életedet. Tele természeti jelenségekkel, lélegzetelállító ösvényekkel, sejtelmes barlangokkal és a számomra legfontosabbakkal: a kristálytiszta vizekkel.Számtalan helyen megfordultam, személyes kedvencem Magyarország utána Olaszország, ahol 2 szezont töltöttem el kajak és sup oktatásával. Terveim között szerepel a későbbiekben minden országban megfordulni egy kicsit. Tapasztalni, új országok ízeit és természeti csodáit megismerni, személyesen átélni, hogy többé váljak tőlük.Tarts Velem és Velünk, hogy átéld a felejthetetlen kaland élményét!Utóirat: Az első belépő mindig a mosoly hozzánk, ne feledd! Várlak sok szeretettel a túráimon!
Vezetett túrák
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  Tavaly már jártunk ezen a vidéken, mely minden évszakban más és más arcát mutatja, ezért idén ismét elmegyünk oda, ahova csak a madár jár...Gemenc, a szinte egyedülálló ártéri vadvilágával élő tankönyvként szolgálhat a sokat látott túrázóknak is. Védett madarak, szarvascsordák színesíthetik a kenutúra meseszép útvonalát.
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! A víz maga a misztérium. Ha folyékony, akkor látható, de mégsem fogható. Ha a melegben elpárolog, akkor nem látható, nem tapintható, hacsak felhő nem lesz belőle, és jégesőként vissza nem hull a fejünkre. Télen keményre fagy, és akár autókat is elbír a hátán. Ha viszont a víz meleg, a levegő pedig csikorgóan hideg, akkor a gőzölgő víz a patak partjára fagyott zúzmarával szegélyezve álomszép látványt nyújt. Tartsatok velünk ezen a különleges evezős túrán.
Élménybeszámolók
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén 2019
  2019. jún. 12
  0
  169
  Gemencen már többször jártunk, és még fogunk is... Sok arca van, mások a körülmények. Májusban minden összejött, bővizű volt a Duna, kisütött a nap és belesiklottunk a zöld vadonba.
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  2019. feb. 10
  0
  421
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! Csapatunk ezen az igazán különleges helyen vett részt kenutúrán, fogadjátok szeretettel az élménybeszámolót róla.
Galéria