Menü
Túravezetők

Nagy Nikolett

Nagy Nikolett
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Túrán résztvett személyek száma: 8 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 2 db
Bemutatkozás
Nagy Nikolett vagyok, idegenvezetőként keresem a kenyerem, emellett pedig a kerékpározás, és a hosszú távú utazás szerelmese vagyok. Tavaly ősszel tértem haza életem első nagy bringatúrájáról: fél éven át utaztam körbe Európát, 10 országon keresztül, összesen több, mint 10 000 km-t tekertem.Készülök az újabb nagy kalandra, de addig is szívesen osztom meg Veled a bringás utazás egyszerű, s épp ezért utolérhetetlen örömeit... Két keréken felfedezni a világot hihetetlenül inspiráló, varázslatos élmény, amit - ha nyitott vagy egy kis mozgásra - kár lenne kihagynod. Instagram vagy FB oldalam, ha nézegetnél pár képet az útjaimról: cyclo.voyage
Vezetett túrák
  • Bringatúra a Fertő-tó körül
    Mindjárt itt a nyár, mi is lenne méltóbb köszöntése, mint egy hangulatos Fertő-tó kerülés az első júniusi hétvégén? Akár kocabringásként is teljesíthető napi kb. 60-65 km-es, kényelmes távokat tekerünk az UNESCO világörökség részeként számon tartott meseszép tó körül, szinte végig gyönyörűen kiépített bringaúton, kevéske emelkedővel, nagyjából sík terepen sok-sok természeti és kulturális látnivalóval. Ha nincs saját bringád, az sem akadály!
  • Két keréken a Duna mentén
    Vége a télnek, itt a tavasz. Ez a jó idő mellett azt is jelenti, hogy leporolhatjuk drótszamarainkat, és elindulhatunk két keréken is. Első, évadnyitó bringatúránk során elhagyjuk az országhatárt, és a Duna mentén haladva, Passautól Ybbs városáig, szebbnél szebb városokat érintve biciklizünk egy egész hétvégén át. Nagyon izgalmas lesz, és a feledhetetlen élmény garantált. Várunk Téged is!
Élménybeszámolók
    Galéria