Menü
Túravezetők

Kaszics Bálint

Kaszics Bálint
Munkahely: szabadúszó fotóriporter
Munkakör: -
Levelezési cím: szociológus, fotóriporter
Túrán résztvett személyek száma: 52 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 5 db
Bemutatkozás
Elhagyni a várost és az erdőben bolyongani a legjobb kikapcsolódás és kaland szerintem. Kirándulni kaland, tanulás, sport és mindenekelőtt lelki megtisztulás. A kitűzött cél elérése és a teljesítmény természetes velejárója a túrázásnak, de csak másodlagos. A legfontosabb: kapcsolatba kerülni a természettel, megtapasztalni az erdő atmoszféráját, sokszínűségét, szépségét. Megismerni és megtanulni megbecsülni létezésünk alapfeltételét. Szeretnék ennek megfelelő tartalmas kikapcsolódást és szép, maradandó élményeket nyújtani minden érdeklődőnek.
Vezetett túrák
  • Őszi körtúra a Vértesben
    Az őszi erdő feltölti a télre készülő embert. A levegő, a mozgás testileg, a gyönyörű színek, a látvány pedig lelkileg. Kipróbált vértesi útvonalunk változatos programot kínál: erdő,sziklás hegy,vár, gyönyörű panoráma. Ha szívesen túráznál egy jó csapattal, vagy a családnak keresel hétvégi programot, gyere velünk!
  • Ma is élő legendák a Pilisben - Holdvilág árok rejtélye
    Vajon miféle ősi szertartások helyszíne lehetett a Holdvilág árok sejtelmes félárnyékban kanyargó patakja? A régészek a mai napig itt keresik a válaszokat a táltosok rejtélyes múltjában kutatva. Utunk során meglátogatjuk a rejtelmes Holdvilág Árkot, és meghallgatjuk az Árpád fejedelem feltételezett sírját kutató szakértőt. A túra zárásaként megtekintjük a híres Pálos sírkövet Pilisszántón.
Élménybeszámolók
    Galéria