Menü
Túravezetők
Kaszics Bálint
Kaszics Bálint
Munkahely: szabadúszó fotóriporter
Munkakör: -
Levelezési cím: szociológus, fotóriporter
Túrán résztvett személyek száma: 13 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 2 db
Bemutatkozás
Elhagyni a várost és az erdőben bolyongani a legjobb kikapcsolódás és kaland szerintem. Kirándulni kaland, tanulás, sport és mindenekelőtt lelki megtisztulás. A kitűzött cél elérése és a teljesítmény természetes velejárója a túrázásnak, de csak másodlagos. A legfontosabb: kapcsolatba kerülni a természettel, megtapasztalni az erdő atmoszféráját, sokszínűségét, szépségét. Megismerni és megtanulni megbecsülni létezésünk alapfeltételét. Szeretnék ennek megfelelő tartalmas kikapcsolódást és szép, maradandó élményeket nyújtani minden érdeklődőnek.
Vezetett túrák
 • A kisvasút nyomában a megmentett völgyben
  Kaszics Bálint
  esense kft
  3.950 Ft-tól
  Részletek
  A kisvasút nyomában a megmentett völgyben
  Újabb börzsönyi kalandra hívok mindenkit szeretettel, ezúttal a közelmúltban ismertebbé vált Csarna-völgyet járjuk végig, ami a Börzsöny egyik fokozottan védett, de kevésbé látogatott része.
 • Hóvarázs a Börzsöny tetején
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  4.900 Ft-tól
  Részletek
  Hóvarázs a Börzsöny tetején
  Nehéz volna megmondani vajon melyik a legszebb része a Magas-Börzsönynek, de a hegység nyugati oldalától induló völgyekből (Hosszú-völgy, Kereszt-völgy), Nagy-Hideg hegyig vezető ösvények biztosan a legszebbek közül való. Változatos erdei terep, hol meredeken fölfelé, hol patakvölgyben kényelmesen vezető, jól jelzett utak jellemzik, és közel 670 méteres szintkülönbség.
Élménybeszámolók
  Galéria