Menü
Túravezetők

Kaszics Bálint

Kaszics Bálint
Munkahely: szabadúszó fotóriporter
Munkakör: -
Levelezési cím: szociológus, fotóriporter
Bemutatkozás
Elhagyni a várost és az erdőben bolyongani a legjobb kikapcsolódás és kaland szerintem. Kirándulni kaland, tanulás, sport és mindenekelőtt lelki megtisztulás. A kitűzött cél elérése és a teljesítmény természetes velejárója a túrázásnak, de csak másodlagos. A legfontosabb: kapcsolatba kerülni a természettel, megtapasztalni az erdő atmoszféráját, sokszínűségét, szépségét. Megismerni és megtanulni megbecsülni létezésünk alapfeltételét. Szeretnék ennek megfelelő tartalmas kikapcsolódást és szép, maradandó élményeket nyújtani minden érdeklődőnek.
Vezetett túrák
 • A Júliai-Alpok szikláin és völgyein föl a Triglavra
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  96.900 Ft-tól
  Érdekel
  A Júliai-Alpok szikláin és völgyein föl a Triglavra
  A Júliai Alpok szlovéniai része (Triglav Nemzeti Park) Kelet-Európa legszebb, és leginkább érintetlen magashegysége. A Nemzeti Park természetes erdei a történelem során ember által legkevésbé bolygatott része az Alpoknak, így az erdőhatár 1600-1800 méterig nyúlik, növény- és állatvilága rendkívül gazdag, és páratlan meglepetéseket rejt. A káprázatos szépségű, gyalogszerrel bejárható, és megmászható hegyvonulat déli részére tervezzük utunkat, a terveink szerint egészen a Triglav csúcsáig. A túra minden jó állóképességű résztvevő számára teljesíthető, jó bakancson kívül semmilyen technikai felszerelést nem igényel, a túravezető alapos helyismerettel rendelkezik.
 • A Természet ünnepe – Virágzó Vértes
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  5.900 Ft-tól
  Érdekel
  A Természet ünnepe – Virágzó Vértes
  A Vértes déli szikláit járjuk végig ezen a kiadós túrán. A különleges mikroklímájú, egyedülálló
  sziklapárkányokon tesszük meg utunk javát. Megismerhetjük a karszt-bokorerdő jellegzetes
  élővilágát, miközben csodás panoráma vár ránk.
Élménybeszámolók
 • Őszi körtúra a Vértesben
  2019. nov. 13
  0
  1586
  Novemberi túránkra az időjósok előzetesen rengeteg esőt jósoltak, ami sok Túrabarátot elsőre megijesztett, de mint tudjuk, nincs rossz idő csak rossz ruházat. Kipróbáltuk...
Galéria