Menü
Túravezetők

Kaszics Bálint

Kaszics Bálint
Munkahely: szabadúszó fotóriporter
Munkakör: -
Levelezési cím: szociológus, fotóriporter
Bemutatkozás
Elhagyni a várost és az erdőben bolyongani a legjobb kikapcsolódás és kaland szerintem. Kirándulni kaland, tanulás, sport és mindenekelőtt lelki megtisztulás. A kitűzött cél elérése és a teljesítmény természetes velejárója a túrázásnak, de csak másodlagos. A legfontosabb: kapcsolatba kerülni a természettel, megtapasztalni az erdő atmoszféráját, sokszínűségét, szépségét. Megismerni és megtanulni megbecsülni létezésünk alapfeltételét. Szeretnék ennek megfelelő tartalmas kikapcsolódást és szép, maradandó élményeket nyújtani minden érdeklődőnek.
Vezetett túrák
 • Tata kincsei – A láperdő és a vadludakkal teli tavak világa
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  4.900 Ft-tól
  Érdekel
  Tata kincsei – A láperdő és a vadludakkal teli tavak világa
  A november végi túránkon a kulturális és természeti értékekben egyaránt gazdag Tatára látogatunk, ahol elsősorban a város természeti szépségeitismerhetjük meg. Az országban egyedülálló karsztforrásokra alapuló különleges láperdő egy zárt, védett területére látogatunk, ahol a tanösvényt szakvezetéssel ismerhetjük meg. Fedezzük fel együtt ezt a csodás vidéket!
 • Őszi színek a Bükkben-ÚJRATÖLTVE
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  26.900 Ft-tól
  Érdekel
  Őszi színek a Bükkben-ÚJRATÖLTVE
  Bükkben jártunk már számtalanszor. Megnéztük minden évszakban, hogy milyen csodás élményeket tartogat nekünk ez a táj. Viszont van még mit megnézni, így a soron következő túránk során újragondoltuk a bükki túrát, és több olyan pontot is érintünk majd, amit eddig korábban nem, így azoknak is érdemes velünk tartaniuk, akik már túráztak korábban ezen a területen.
Élménybeszámolók
 • Őszi körtúra a Vértesben
  2019. nov. 13
  0
  1793
  Novemberi túránkra az időjósok előzetesen rengeteg esőt jósoltak, ami sok Túrabarátot elsőre megijesztett, de mint tudjuk, nincs rossz idő csak rossz ruházat. Kipróbáltuk...
Galéria