Menü
Túravezetők

Tóth Katalilla

Tóth Katalilla
Munkahely: .
Munkakör: Nyomdai ügyfélszolgálatos
Levelezési cím: .
Bemutatkozás
Mindig is szerettem a természetben tölteni az időm, de komolyabban túrázni csak az elmúlt pár évben kezdtem el. Az erdő nyugalma feledteti velünk a rohanó világ minden egyes velejáróját. Hiszem, hogy a test a szellem és a lélek egyensúlyát kint a természetben, a betondzsungeltől távol tudjuk legkönnyebben megőrizni.Éppen ezért kezdtem el komolyabban foglalkozni a természetjárással és szeretném megosztani ezt az élményt mindenkivel.
Vezetett túrák
 • Szerencshozó túra a Mátrában
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  5.900 Ft-tól
  Érdekel
  Szerencshozó túra a Mátrában
  Igazán drámai év van mögöttünk, ami rengeteg változást hozott az életünkbe. Mindenkire ráfér egy kis szerencse, ezért tarts velünk évbúcsúztató túránkra, a Mátrába! Galyatetőről, az ország legmagasabban fekvő településére, Mátraszentistvánra, majd a Mátra-bércen Ágasvárig sétálunk, ahol a helyi családi konyha vár bennünket! A korai naplementét pedig az építészeti díjnyertes Galya-kilátóból nézzük.
 • Folytassuk a Kéket! Gerecse 2.0
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  3.900 Ft-tól
  Érdekel
  Folytassuk a Kéket! Gerecse 2.0
  Legutóbbi túrámon fogalmazódott meg az ötlet (miután javaslatokat is kaptam rá), hogy ott folytassuk a kék szakaszt, ahol kiszálltunk belőle. Így terveztem meg ezen kaland mind a 27 kilométerét Bajót és Dorog között, és osztoznék az élményben veletek, lelkes túrabarát társaimmal is.
Élménybeszámolók
Galéria