Menü
Túravezetők

Tóth Katalilla

Tóth Katalilla
Munkahely: .
Munkakör: Nyomdai ügyfélszolgálatos
Levelezési cím: .
Bemutatkozás
Mindig is szerettem a természetben tölteni az időm, de komolyabban túrázni csak az elmúlt pár évben kezdtem el. Az erdő nyugalma feledteti velünk a rohanó világ minden egyes velejáróját. Hiszem, hogy a test a szellem és a lélek egyensúlyát kint a természetben, a betondzsungeltől távol tudjuk legkönnyebben megőrizni.Éppen ezért kezdtem el komolyabban foglalkozni a természetjárással és szeretném megosztani ezt az élményt mindenkivel.
Vezetett túrák
 • Gladiátorok útján a Spartacus-ösvényen
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  5.900 Ft-tól
  Érdekel
  Gladiátorok útján a Spartacus-ösvényen
  Gyönyörű gyalogtúra Pilisszentlászlótól - Spartacus-ösvényen keresztül - Apátkúti Vadászház érintésével - vissza Pilisszentlászlóra. Tarts velünk!
 • Folytassuk a Kéket! Gerecse 2.0
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  4.900 Ft-tól
  Érdekel
  Folytassuk a Kéket! Gerecse 2.0
  Májusi kék túránkat ott folytatjuk, ahol kiszálltunk belőle. Így terveztem meg ezen kaland mind a 27 kilométerét Bajót és Dorog között, és osztoznék az élményben veletek, lelkes túrabarát társaimmal is.
Élménybeszámolók
 • Kultikus túraösvényen járva
  2020. ápr. 02
  0
  1441
  Mint egy természetfilm, amiben 8 lelkes túrázó elindul egy néptelen táj felfedezésére.Csak mi voltunk és a fák.
 • Őszi KÉK - Keszthelyi-hegység
  2019. okt. 31
  0
  1612
  Októberi kétnapos túránkon kilátók, várromok, természeti látványosságok egész füzérét kínáltuk. Bejártuk együtt a Keszthely- Lesenceistvánd valamint a Csobánc-Szigliget szakaszokat, és egy jó bográcsos vacsora mellett beszéltük meg az élményeket, terveztünk a további kihívásokat!
Galéria