Menü
Túravezetők

Szalai Sándor

Szalai Sándor
Munkahely: Budapest Bank
Munkakör:
Levelezési cím: 1138 Budapest, Váci út 193
Bemutatkozás
Sziasztok!Már gyermekkoromtól kedvelem a természetjárást. Bújtam a térképeket és a nagy világjárók könyveit. Elképzeltem, hogy én is ott ülök egy vadlesen és várom a tigrisek, oroszlánok felbukkanását. És az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Ott ültem a vadlesen az Etoshában a fotómasinámmal és jöttek sorba az afrikai vadak a fotózásra. A tengerfenéktől a hegycsúcsokig, mindenhová elmegyek, ahol van valami érdekes, különleges, bizsergető, nem mindennapi kaland és adja a rácsodálkozás érzését. Kedvenceim a sziklás, magas hegyek, gleccserek és vulkánok. És éppen ezért legemlékezetesebb túráim Dél-Amerikában voltak. Fantasztikus élmény volt a Himalájában és itt a közeli Dolomitokba is túrázni. Ha vonz a természet és kedveled a bakancsos, hegyi túrákat, csatlakozz a legközelebbi hegyi túránkhoz.
Vezetett túrák
 • Családi madárles Ócsán
  Szalai Sándor
  Budapest bank
  3.900 Ft-tól
  Érdekel
  Családi madárles Ócsán
  Éled a természet, egyre nagyobb a nyüzsgés földön, vízen, levegőben. A hideg csendet a napsütötte zsivaj váltja fel megannyi kisebb-nagyobb madárnak köszönhetően. Ha érdekelnek a levegő hangadói, mit kell tudni róluk, gyere velünk az Ócsai Tájvédelmi Körzetbe!
 • Dolomitok, a naplemente vörösében izzó hegycsúcsok
  Szalai Sándor
  Budapest bank
  64.000 Ft-tól
  Érdekel
  Dolomitok, a naplemente vörösében izzó hegycsúcsok
  Az októberi hosszú hétvégén (október 19-től 23-ig) kellemes családi pihenésre, túrázásra lesz lehetősége, aki velünk tart a Dolomitok csodálatos térségébe, a Fassa völgybe. Innen indulunk három túránkra a környező hegyekbe és a Marmolada gleccserhez. A Fassa völgy más lehetőségeket is nyújt. Be lehet járni a környéket kerékpárral, vagy akár lóháton is. Az is megtalálja a kedvére való programot, akik valamelyik túrán nem vesz részt, de mi a túrázás élményét ajánljuk!
Élménybeszámolók
 • Dolomitok, a naplemente vörösében izzó hegycsúcsok
  2018. nov. 10
  0
  2342
  A dolomitokban október az igazi pihenés ideje: a nyári turisták már elvonultak, és a síelők hadai még nem érkeztek meg! A síliftek állnak, a hütték szunyókálnak. Csönd ül a hegyeken, amelyek azonban a legszebb arcukat mutatják ilyenkor: a fenyvesek vörösben pompáznak, ahogyan megbújnak a hatalmas sziklaormok között. Felejthetetlen volt ez a három nap: csak mi és a természet......
 • Családi madárles Ócsán
  2018. máj. 03
  0
  3459
  Ezen a hétvégén túrázó csapatunknak fantasztikus élményben volt része. Az ócsai Madárvártán a háborítatlan lápvidék természetes környezetében figyelhettük meg a területen élő madárvilágot és a lápvidék jellegzetes növényzetét. Gyereknek, felnőttnek egyaránt életre szóló élményt adott a szárnyasok közelsége, a gyűrűzés technikájának és okának megismerése. Ám a település, mint megtudtuk, nem csak erről híres...
Galéria