Menü
Túravezetők

Tóth Gábor

Tóth Gábor
Munkahely: Nokia
Munkakör: Online sales and marketing
Levelezési cím: Üveghegyen túl
Bemutatkozás
Vezetett túrák
 • Évindító hótalpas túra az Alacsony-Tátrában
  Tóth Gábor
  Túrabarátok Kft
  39.900 Ft-tól
  Érdekel
  Évindító hótalpas túra az Alacsony-Tátrában
  Ha már hallottál a hótalpas túrázásról, s úgy érzed, hogy egy középhaladó útvonalon szeretnél megismerkedni vele, ha szeretnél fantasztikus hóval borított fenyvesekben, hegycsúcsok között túrázni, akkor itt a helyed! Tölts el 2 teljes napot Velünk téli gerinctúránkon Certovicából indulva! Egy izgalmas csúcstúra, mely az Alacsony-Tátra legmagasabb pontjainak panorámáját ígéri; Gyömbér(2043m), Chopok(2024), Derese(2004).
 • Kéktúra a Bakony csúcsára
  Tóth Gábor
  Budapest bank
  4.900 Ft-tól
  Érdekel
  Kéktúra a Bakony csúcsára
  Már Te is tervezted? Fenn van a bakancslistán? Tavaly belekóstoltunk, erre az évre már tudatosan terveztük a Kéktúra útvonalainak bejárását. Szeretnénk sorozatot indítani, hogy csapatunkkal megismertessük a már klasszikusnak mondott országos útvonalat, és együtt gyűjtsük a pontokat! Irány a Kőris-hegy!
Élménybeszámolók
 • Őszi KÉK - Keszthelyi-hegység
  2019. okt. 31
  0
  1049
  Októberi kétnapos túránkon kilátók, várromok, természeti látványosságok egész füzérét kínáltuk. Bejártuk együtt a Keszthely- Lesenceistvánd valamint a Csobánc-Szigliget szakaszokat, és egy jó bográcsos vacsora mellett beszéltük meg az élményeket, terveztünk a további kihívásokat!
 • Kéktúra a Káli-medencében
  2019. ápr. 18
  0
  1639
  Az érdeklődés nagy. Már hetekkel az indulás előtt betelik a létszámkeret. Gyermeki lelkesedéssel vágyunk a további pecsétjeinkre, és az izgatott csapat az utolsó héten összetett kézzel lesi a meteorológiai előrejelzéseket... hátha nem fog esni....
Galéria