Menü
Túravezetők

Román Attila

Román Attila
Munkahely: MKB Bank Nyrt.
Munkakör: bankbiztonsági, munka- és tűzvédelmi munkatárs
Levelezési cím: attila.roman@turabaratok.hu
Bemutatkozás
Már több, mint kettő évtizede vallom meggyőződéssel, hogy a tudatosan választott és művelt egészséges életmód szükségszerűségét, szinte minden ember felismeri és megérti egyszer valamikor az élete során, ám nem mindegy, hogy mikor és milyen körülmények között történik az meg. A kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a szűrővizsgálatokon való megjelenés, mint a prevenció „szentháromsága” az, ami nélkül nem kaphatjuk meg hosszú távon az egészség „áldását.” Az Egészségcsapat Túra Barátok Körének tagjaként, ebben való hitem szeretném hitelesen képviselni, a fizikai aktivitás vonalának erősítésén keresztül. Credo bővebben: http://www.gyaloglunk.hu/az-ultrafutas-es-a-gyaloglas-szerelmeskedes-a-kozmovitalis-energiaval-interju-roman-attilaval/
Vezetett túrák
 • Keresztcsúcs túra - Tirol
  Román Attila
  Túrabarátok Kft
  140.900 Ft-tól
  Érdekel
  Keresztcsúcs túra - Tirol
  Amennyiben kacérkodsz annak gondolatával, hogy kipróbálnád magad egy kezdő hegymászó léptékével is számon tartott magasságban, akkor tarts velünk a Tirolhoz tartozó Ötztali-Alpokba, Ausztria természeti kincsestárába. A Keresztcsúcs kifejezetten ajánlott első "háromezresnek"!
 • Fel a Nyugat-Mecsek kilátóihoz, avagy a koldus átka
  Román Attila
  Túrabarátok Kft
  11.900 Ft-tól
  Érdekel
  Fel a Nyugat-Mecsek kilátóihoz, avagy a koldus átka
  Mi az? A keleti részén már megtettünk tizenötezer lépést, a nyugat oldalán pedig most fogunk. Igen, talált, a Mecsek! Hát persze, hogy visszamegyünk, hiszen az egyetlen szubmediterrán klímájú középhegységünk teljes egészében kötelező olvasmány egy TúraBarát számára. És mi még egyelőre csak az oldalak felét lapoztuk fel. A második részben leginkább a panoráma-vadászoknak, a különleges kőzetképződményeket kedvelőnek szeretnénk élményeket kínálni.
Élménybeszámolók
 • Amperek és durbincsok, avagy a Tisza-tó, ahogy talán még nem láttad
  2020. márc. 30
  0
  1677
  A kellemes emlékek mellett a megtisztelő bizalmatok lesz az, ami mindig eszünkbe fog jutni e programunkról, hiszen jól jelezte azt a 20 fő feletti jelentkezői létszám, és a Siófok-Kisköre távolság, amit a legmesszebbről érkező résztvevők vállaltak érte.
 • Délvidéki Vino-Tour a TúraBORátokkal
  2019. dec. 03
  0
  2267
  "Minden bor egyéni. Minden borban (fajta, évjárat, táj, föld, kor) megismételhetetlen és utánozhatatlan sajátos géniusz él. A géniusz az olaj materializált alakja. Maszkja. A női test minden részének különös illata van, s ezt mással összetéveszteni nem lehet. Miért? Mert más-más kis daimón lakja. A bor spirituális olajtartalmú ital. Minden borban kis angyal lakik, aki, ha az ember a bort megissza, nem hal meg, hanem az emberben lakó megszámlálhatatlanul sok kis tündér és angyal közé kerül. Amikor az ember iszik az érkező kis géniuszt a már bent lévők énekszóval és virágesővel fogadják. A tündérke el van bűvölve és az örömtől majd meggyullad. Az emberben ez az örömláng árad el, és őt is elragadja. Ez ellen nem lehet védekezni. Ezért mondom, hogy egy pohár bor az ateizmus halálugrása." (Hamvas Béla - A bor filozófiája)
Galéria