Menü
Túravezetők
Gyurász Gábor
Gyurász Gábor
Munkahely: Budapest Bank
Munkakör: jogtanácsos
Levelezési cím: jogász
Túrán résztvett személyek száma: 67 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 2 db
Bemutatkozás
Vezetett túrák
 • Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  A forró, meleg nyári napok után lassan érezzük, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a naptárban pedig lassan az augusztusi hónap is elköszön.
  Igaz, még kellemesen meleg az idő, de visszavonhatatlanul kopogtat az ősz, ami egyet jelent a vakáció végével. Megkezdődik a készülődés a sulira, nyakunkon az újabb tanév.Mi gondoskodunk arról, hogy egy igazán friss élménnyel térjenek vissza a legkisebbek az iskolapadba, ezért tartsatok velünk az eSense első családi bringatúráján! Ezúttal a Velencei-tavat vesszük célba, és tekerjük körbe, mely az egész család számára szuper kikapcsolódást ígér. A túra végén pedig a strandolás sem maradhat el, úgyhogy senki se hagyja otthon a fürdőruháját :) Gyertek velünk!
 • Kéktúra a Balaton felvidéken
  A Kéktúra útvonalát már többször kereszteztük, érintettük, de kimondottan nem terveztünk rá... Eljött az ideje, hogy a Túrabarátok is gyűjtse a kilométereket! Tarts velünk, hogy te is elkezd, vagy folytasd ezt a szép kihívást!
Élménybeszámolók
 • Augusztusi panoráma Vadálló-kövekkel
  2018. aug. 11
  0
  775
  Nehezen teltek a helyek a meghirdetett túrára, hisz közel 40 fokban csak a legelszántabbak mennek a meredek sziklák felé...ők viszont megkapták az égi áldást, megérkezett a várva várt eső...
 • Vár Rám, Dobogókő
  2018. máj. 22
  0
  1141
  Túránk jó példa arra, hogy a népszerű helyre tervezett közös program egyik fontos kelléke a jó időzítés! A túraútvonal szinte csak a mienk volt,úgy tűnt, a gyakorlott csapat előtt nincs akadály..
Galéria