Menü
Túravezetők

Gyuri

Gyuri
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Már gyerekként rajongtam a kirándulásért, majd elég korán hátamra vettem – hátizsákommal együtt – a sátramat is és többnapos túrákkal fedeztem föl a hazai hegyvidékeket, s később Közép-Európa tájait. Közben sokmindent kipróbáltam: barlangásztam, vízitúráztam, hegyet másztam, klettersteigeztem és – természetesen – kerékpároztam. Most is. A kerékpározást inkább eszköznek tekintem egy bekerekezett táj felfedezése érdekében. Mivel a sátrat is elbírja, több napra is praktikus utitárs! Ha túrázom, a teljesítmény másodrangú - látni megyek, ha útra kelek, és akkor mindent akarok látni – ez viszont nagy kihívás pl. az ausztriai Duna-völgyben...Imádok fotózni – ezen keresztül megosztani másokkal a túrázás motivációit: a tájakat, a hangulatot, a műemlékeket. Emellett rossz állapotukra is felhívhatom a figyelmet, s talán azzal is segíthetek fennmaradásukban...Húsz éve írok turisztikai ismeretterjesztő-kedvcsináló cikkeket, az önkifejezés nagyon fontos nekem.
Vezetett túrák
 • BrinGastro Light- tekerjünk a Balaton-felvidéken
  Gyuri
  54.900 Ft-tól
  Érdekel
  BrinGastro Light- tekerjünk a Balaton-felvidéken
  Időtartam: 3 nap

  Miért érdemes velünk jönni?

  - könnyed kerékpározással bejárhatod a Balaton-felvidék legszebb részeit
  - megízlelheted Theodora vízét
  - a tanúhegyek lábai mentén gurulhatsz
  - láthatod Szigliget különleges várát
  - Dörgicse középkori templomai között bolyonghatsz
  - megannyi bort kóstolhatsz

  A Balaton-felvidéket nem szükséges bemutatni, és talán nem is nagyon lehet bemutatni azt a légkört, hangulatot, ami körüllengi, átjárja. A legjobb, ha az ember ott van és megérzi a dűlők illatát, látja a szüretet és jó esetben meg is kóstolja a bort, amit ez a varácslatos vidék kínál.
 • Gladiátorok útján a Spartacus-ösvényen
  Gyuri
  Túrabarátok Kft
  5.900 Ft-tól
  Érdekel
  Gladiátorok útján a Spartacus-ösvényen
  Gyönyörű gyalogtúra Pilisszentlászlótól - Spartacus-ösvényen keresztül - Apátkúti Vadászház érintésével - vissza Pilisszentlászlóra. Tarts velünk!
Élménybeszámolók
  Galéria