Menü
Túravezetők

Lasetzky Frigyes

Lasetzky Frigyes
Munkahely: Budapest Bank
Munkakör: Vezető
Levelezési cím: Leányfalu 2016 Pacsirta u. 8
Bemutatkozás
Egy biológusként végzett ember a bankszakmában. Mi is lehetne a legkedvesebb időtöltésem az irodán kívül, mint a természet járás. A Túrabarátokkal az a célunk, hogy kellemes társasággal és ezernyi élménnyel csábítsuk ki a kollégáinkat a négy fal közül. Erdők-mezők, hegyek és sík vidékek, történelmi emlékek karnyújtásnyira vannak Tőlünk. Kapcsoljunk ki együtt egy napra!
Vezetett túrák
 • Peresi táj- és szivattyúház - Szarvas folyómenti gyalogtúra
  Lasetzky Frigyes
  Körösök Völgye Natúrpark
  5.000 Ft-tól
  Érdekel
  Peresi táj- és szivattyúház - Szarvas folyómenti gyalogtúra
  Láttál már mocsári cédrusokat? Üldögéltél már mammutfenyő alatt? Esetleg jártál már történelmi Magyarország földrajzi középpontjánál? Érezted már egy gőzszivattyú illatát? Most itt a lehetőség, hogy a túra után mindegyik fenti kérdésre igennel válaszolhass! Sétálj velünk a Peresi táj- és szivattyúháztól Szarvasig.
 • Békés-Doboz kerékpár körtúra libatanya-látogatással
  Lasetzky Frigyes
  Körösök Völgye Natúrpark
  5.000 Ft-tól
  Érdekel
  Békés-Doboz kerékpár körtúra libatanya-látogatással
  Pedálozzunk körbe Békés határában és ismerjük meg a vidék jellegzetességeit: a Köröst, amely sokszor mutatja utunk irányát, a békési pálinkát, a helyi szilvalekvárt és valamilyen libás finomságot a libatanyán. Mindezek mellett a Wenckheim család mindennapjairól is sok izgalmasat fogunk hallani. Kellemes kerékpártúrára invitálunk sok finomsággal.
Élménybeszámolók
 • Gyerektábor 2.rész - Folytatása következik...
  2020. júl. 29
  0
  593
  Azt mondják, hogy ami egyszer jól sikerült, azt nehéz megismételni. Ezt most cáfoljuk. Idei második táborunkban többen voltak, mint az eddigiekben, és már a második nap azon sopánkodtak, hogy mindjárt vége lesz a hétnek. Hát kell ennél több?
 • Kiskunsági Nemzeti Park - A legkisebb gyöngyszem 2020
  2020. júl. 27
  0
  620
  A Kiskunságról sokaknak homokbuckák, szélben lengedező ritka aljnövényzet jut eszébe. Ez a vasárnapi túra teljesen rácáfolt a köztudatra: a zöld növényzet látni sem engedte a föld színét, víz mindenhol, rengeteg madár, szinte paradicsomi állapot. A szúnyoghad sem riasztott minket vissza, emiatt mókás jelenetekben sem volt hiány!
Galéria