Menü
Túravezetők

Lasetzky Frigyes

Lasetzky Frigyes
Munkahely: Budapest Bank
Munkakör: Vezető
Levelezési cím: Leányfalu 2016 Pacsirta u. 8
Bemutatkozás
Egy biológusként végzett ember a bankszakmában. Mi is lehetne a legkedvesebb időtöltésem az irodán kívül, mint a természet járás. A Túrabarátokkal az a célunk, hogy kellemes társasággal és ezernyi élménnyel csábítsuk ki a kollégáinkat a négy fal közül. Erdők-mezők, hegyek és sík vidékek, történelmi emlékek karnyújtásnyira vannak Tőlünk. Kapcsoljunk ki együtt egy napra!
Vezetett túrák
 • eSense családi nap
  Lasetzky Frigyes
  eSense Zrt
  1.000 Ft-tól
  Érdekel
  eSense családi nap
  Tarts Velünk családoddal egy élményekkel teli napra a Kő-hegyen Pomáz és Szentendre határában.
  A túrára az eSense Zrt. dolgozóit, és hozzátartozóit várjuk!
 • Kenutúra Visegrádról Szentendrére
  Lasetzky Frigyes
  Túrabarátok Kft
  10.900 Ft-tól
  Érdekel
  Kenutúra Visegrádról Szentendrére
  Ezen a nyáron már egyszer kenuztunk ezen a szakaszon, most újra egy kis fröcskölésre invitálunk a nagy melegben. A vízitúránkra a már tapasztalt és új evezős társakat is szívesen látjuk! Jobbról a Visegrádi hegység, balról pedig a Börzsöny csodálatos hegyei úsznak el mellettünk. Vadregényes kanyarulatok és holtágak a szigeteknél, kiváló strand Dunabogdányban. Útközben két helyen bepillantunk a Dunakanyar kiemelkedő gasztro kultúrájába. Az Őrház Grill prémium BBQ húsokkal vár a Duna parton, Tahitótfaluban. A túra végén, a festők városában, a szentendrei Kacsakő Bisztró franciás hangulatával és a Duna part felejthetetlen látványával búcsúztat bennünket.
Élménybeszámolók
 • Gyerektábor 2.rész - Folytatása következik...
  2020. júl. 29
  0
  709
  Azt mondják, hogy ami egyszer jól sikerült, azt nehéz megismételni. Ezt most cáfoljuk. Idei második táborunkban többen voltak, mint az eddigiekben, és már a második nap azon sopánkodtak, hogy mindjárt vége lesz a hétnek. Hát kell ennél több?
 • Kiskunsági Nemzeti Park - A legkisebb gyöngyszem 2020
  2020. júl. 27
  0
  719
  A Kiskunságról sokaknak homokbuckák, szélben lengedező ritka aljnövényzet jut eszébe. Ez a vasárnapi túra teljesen rácáfolt a köztudatra: a zöld növényzet látni sem engedte a föld színét, víz mindenhol, rengeteg madár, szinte paradicsomi állapot. A szúnyoghad sem riasztott minket vissza, emiatt mókás jelenetekben sem volt hiány!
Galéria