Menü
Túravezetők

Komlósi Zoltán

Komlósi Zoltán
Munkahely: e.v.
Munkakör: utazásszervező
Levelezési cím: gépjárműtechnikus
Túrán résztvett személyek száma: 442 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 9 db
Bemutatkozás
Gyermekkorom óta gyalogtúrázok hazai és Erdélyi területeken. 2016-tól a Túrázz Velem Turista Egyesület (Békéscsaba) elnöke vagyok. Főleg a bakancsos, hátizsákos, egy illetve több napos gyalogtúrákat részesítem előnyben. Kedvenc túraterepem a Déli Kárpátok 2000 métert meghaladó gerincei és csúcsai. bővebb infó: www.turazzvelem.com
Vezetett túrák
 • Történelmi várak és borok Erdélyben: Világostól a Ménesi borvidékig
  A világosi fegyverletétel színhelye történelmünk egyik legmeghatározóbb pillanatát idézi elénk. Gyalogos túráink alkalmával lehetőségünk lesz megismerni két történelmi jelentőségű vár romot, és szép idő esetén messze ellátni majd az Alföld elénk terülő lapályán.
 • Túrabarátok a Hortobágyi Nemzeti Parkban
  Kora őszi túránk igazi tanulmányút gyereknek, felnőttnek! BeKukkantunk a hortobágyi madárvilág mindennapjaiba, a halastavak élővilágát szemlélhetjük, megelevenedik a pásztorvilág múltja, és megízlelhetjük a jelen gulyáskínálatát is!
Élménybeszámolók
 • Túrabarátok a Hortobágyi Nemzeti Parkban
  2019. szept. 25
  0
  232
  Mindig nagy élmény, amikor olyan helyre jutunk el, ahol a természet diktál, védik, őrzik az élővilágot. A Hortobágyi halastó feledhetetlen pillanatokat nyújtott kicsiknek, nagyoknak.
 • Túrabarátok Ópusztaszeren
  2019. aug. 22
  0
  486
  Benne van a köztudatban, nincs is messze, mégis kevesen látták élőben az ópusztaszeri emlékparkot és környékét. Ezen szerettünk volna változtatni!
Galéria