Menü
Túravezetők
Komlósi Zoltán
Komlósi Zoltán
Munkahely: e.v.
Munkakör: utazásszervező
Levelezési cím: gépjárműtechnikus
Túrán résztvett személyek száma: 203 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 1 db
Bemutatkozás
Gyermekkorom óta gyalogtúrázok hazai és Erdélyi területeken. 2016-tól a Túrázz Velem Turista Egyesület (Békéscsaba) elnöke vagyok. Főleg a bakancsos, hátizsákos, egy illetve több napos gyalogtúrákat részesítem előnyben. Kedvenc túraterepem a Déli Kárpátok 2000 métert meghaladó gerincei és csúcsai. bővebb infó: www.turazzvelem.com
Vezetett túrák
 • Kilátó Egerre, a Nagy-Egedről
  Komlósi Zoltán
  Budapest bank
  1.000 Ft-tól
  Részletek
  Kilátó Egerre, a Nagy-Egedről
  Újabb izgalmas túrának vágunk neki a Bükkben. A legszebb panoráma Eger városára: csatlakozz te is! Eger házi hegyéről, a város feletti csúcsról káprázatos kilátás nyílik a nagy múltú településre. A Bükk kapujának számító Felsőtárkányból a jellegzetes alakú Vár-hegy oldalába mászunk fel, majd a hangulatos Várkúti turistaház érintésével jutunk el a Nagy- Eged csúcsára. Közepes nehézségű gyalogtúra, amiajánlott mindenkinek, aki már túrázott hegyekben.
Élménybeszámolók
 • Kilátó Egerre, a Nagy-Egedről
  2018. nov. 19
  0
  144
  Egy maroknyi békéscsabai csapat az utolsó szép őszi szombaton eljutott a Bükkbe, hogy más szemszögből is rálásson a történelmi városra.
 • Szurdok és csúcs-túra a Királyerdőben
  2018. okt. 02
  0
  375
  Az ősz eleje ideális szokott lenni a túrázóknak. Szeptember 22-én is minden adott volt egy nagyszerű Erdélyi gyalogtúrához. Ezen a napon nem is egy, hanem két túra fért egy napba, a Királyerdő-hegység közepén! A Túrabarátok csapata jókedvűen indult Békéscsabáról és ez egész nap ki is tartott.
Galéria