Menü
Túravezetők
Komlósi Zoltán
Komlósi Zoltán
Munkahely: e.v.
Munkakör: utazásszervező
Levelezési cím: gépjárműtechnikus
Túrán résztvett személyek száma: 298 fő részt vett
Vezetett túrák száma: 5 db
Bemutatkozás
Gyermekkorom óta gyalogtúrázok hazai és Erdélyi területeken. 2016-tól a Túrázz Velem Turista Egyesület (Békéscsaba) elnöke vagyok. Főleg a bakancsos, hátizsákos, egy illetve több napos gyalogtúrákat részesítem előnyben. Kedvenc túraterepem a Déli Kárpátok 2000 métert meghaladó gerincei és csúcsai. bővebb infó: www.turazzvelem.com
Vezetett túrák
 • Erdei kisvasút és gyalogtúra a Szalajka-völgyben
  Békéscsabáról az Északi-középhegységet célozzuk meg ezen a szombaton a Túrabarátokkal. A Bükk természeti és épített szépségeit fogjuk felfedezni, ahova a család minden tagját várjuk!
 • Gyalogtúra a Bihar-hegységben
  Tavaly már jártunk ezen a vidéken a békéscsabai Túrabarátokkal, amikor a krókuszok virágzását csodálhattuk meg. Most szeretnénk a meg nem mászott hegyeket, a kimaradt útvonalakat is bejárni, egy újabb színben látni ezt a csodás vidéket.
Élménybeszámolók
 • Erdei kisvasút és gyalogtúra a Szalajka-völgyben
  2019. máj. 15
  0
  246
  Az időjárás kegyes oldalát mutatta a hétvégi túrázóknak, sütött a nap, csillogott a patak, a pisztrángok is játékosabbak voltak a vízben. Idilli tavaszi hangulat volt.
 • Kenutúra Gyuláról Békéscsabára
  2019. máj. 14
  0
  353
  Békéscsabáról se kell messze menni egy kis evezésért! Május 4-én a helyi legénység más szemszögből is megcsodálhatta lakóhelyének élővilágát, és a vízi közlekedésben is gyakorlatot szerezhetett az, aki először próbálta.
Galéria