Menü
Túravezetők

Tamás Bálint

Tamás Bálint
Munkahely: idegenvezető
Munkakör:
Levelezési cím: Budapest II.
Bemutatkozás
Tizenöt éve főállású idegenvezetőként járom az országot és büszkén mutatom be vendégeinknek az épített és természeti kincseit. Szabad napjaimat pedig azzal töltöm, hogy ugyanúgy a városokat és erdőket járom, és közben elképzelem, hogy milyen jó lesz ezeket a helyeket másoknak is megmutatni. Akkor vagyok elememben, amikor emberekkel beszélgetek, és akkor érzem magamat szabadnak, amikor a kék ég alatt lehetek. Ha téged is lekötnek és szórakoztatnak a történelmi anekdóták, érdekességek, titkok, csattanós sztorik és ősi hiedelmek, amik élővé, emberközelivé és szerethetővé tesznek egy-egy helyet, akkor gyere velem! Szeretettel várlak a túráimon! Bálint
Vezetett túrák
 • Időutazás a Budai-hegyekben a Pálosoktól - Városkútig
  Tamás Bálint
  esense kft
  2.250 Ft-tól
  Érdekel
  Időutazás a Budai-hegyekben a Pálosoktól - Városkútig
  Olyan sok szép hely van a várostól nem messze, amit együtt még nem fedeztünk fel, így megszerveztük az Esense Zrt. részére városi túrákat. A kirándulások találkozópontjára egyénileg várunk Titeket.
  Fedezzük fel együtt a várost, várunk sok szeretettel!
 • Séta a Budai Várban
  Tamás Bálint
  Túrabarátok Kft
  4.500 Ft-tól
  Érdekel
  Séta a Budai Várban
  Tarts velünk a pünkösdi hosszú hétvégén egy hét évszázad eseményeit átölelő izgalmas sétára a Budai Várban! Keressük fel együtt Táncsics börtönét, és idézzük fel vígjátékba illő kiszabadítását! Kíváncsi vagy, mivel töltötte Kossuth az idejét a cellájában? Fejtsük meg a Mátyás templom rejtett szimbólumait és a Halászbástya kódolt üzenetét. Tarts velem, és tudj meg minden titkot!
Élménybeszámolók
  Galéria