Menü
Túravezetők

Tamás Bálint

Tamás Bálint
Munkahely: idegenvezető
Munkakör:
Levelezési cím: Budapest II.
Bemutatkozás
Tizenöt éve főállású idegenvezetőként járom az országot és büszkén mutatom be vendégeinknek az épített és természeti kincseit. Szabad napjaimat pedig azzal töltöm, hogy ugyanúgy a városokat és erdőket járom, és közben elképzelem, hogy milyen jó lesz ezeket a helyeket másoknak is megmutatni. Akkor vagyok elememben, amikor emberekkel beszélgetek, és akkor érzem magamat szabadnak, amikor a kék ég alatt lehetek. Ha téged is lekötnek és szórakoztatnak a történelmi anekdóták, érdekességek, titkok, csattanós sztorik és ősi hiedelmek, amik élővé, emberközelivé és szerethetővé tesznek egy-egy helyet, akkor gyere velem! Szeretettel várlak a túráimon! Bálint
Vezetett túrák
 • Különös szilveszter a Normafánál
  Tamás Bálint
  Túrabarátok Kft
  4.500 Ft-tól
  Érdekel
  Különös szilveszter a Normafánál
  Különös szilveszter, táncol a hóember...
  Az év vége sem telhet el túra nélkül:) Tarts velünk a szilveszteri túránkon a Normafához, melynek végén közösen búcsúztatjuk el a 2021-es évet!
 • Budai Vár esti fényei
  Tamás Bálint
  Túrabarátok Kft
  3.500 Ft-tól
  Érdekel
  Budai Vár esti fényei
  Tarts velünk a mesésen kivilágított Budai Várba egy könnyű, mesélős esti sétára! Megcsodáljuk a város panorámáját a szebbnél szebb kilátópontokról, és végigsétálunk a középkori házak között a macskaköves utcákon a Budavári Palotáig.
Élménybeszámolók
  Galéria