Menü
Túravezetők

Tamás Bálint

Tamás Bálint
Munkahely: idegenvezető
Munkakör:
Levelezési cím: Budapest II.
Bemutatkozás
Tizenöt éve főállású idegenvezetőként járom az országot és büszkén mutatom be vendégeinknek az épített és természeti kincseit. Szabad napjaimat pedig azzal töltöm, hogy ugyanúgy a városokat és erdőket járom, és közben elképzelem, hogy milyen jó lesz ezeket a helyeket másoknak is megmutatni. Akkor vagyok elememben, amikor emberekkel beszélgetek, és akkor érzem magamat szabadnak, amikor a kék ég alatt lehetek. Ha téged is lekötnek és szórakoztatnak a történelmi anekdóták, érdekességek, titkok, csattanós sztorik és ősi hiedelmek, amik élővé, emberközelivé és szerethetővé tesznek egy-egy helyet, akkor gyere velem! Szeretettel várlak a túráimon! Bálint
Vezetett túrák
 • Gourmet pillanatok és Hóvirágünnep
  Tamás Bálint
  Túrabarátok Kft
  9.900 Ft-tól
  Érdekel
  Gourmet pillanatok és Hóvirágünnep
  Az Alcsúti Arborétum Magyarország legeredetibb angolparkja, mely minden évszakban más-más arculatát mutatja, a kora tavasszal nyíló hatalmas hóvirágmező egyedülálló az országban.
 • Ősmaradványok nyomában a Szalajka-völgyben
  Tamás Bálint
  Túrabarátok Kft
  9.900 Ft-tól
  Érdekel
  Ősmaradványok nyomában a Szalajka-völgyben
  Magyarország egyik legkedveltebb kiránduló helyére invitálunk mindenkit, ami - már az őskortól lakott középhegységi jellegű völgy- a latin sal alcali után szalalkálinak nevezett hamuzsír égetése után kapta a nevét. Számos természeti látnivalóját és ipari műemlékét a híres erdei kisvonattal, és gyalog fedezzük fel, miközben utánozhatatlan, és hazánkban egyedül itt kóstolható füstölt sült pisztrángot kóstolunk.
Élménybeszámolók
  Galéria