Menü
Túravezetők

Szikszai Éva

Szikszai Éva
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Túrarésztvevőből túravezetővé! Szikszai Éva, Vica, a mozgás szerelmese, évekkel ezelőtt először a futás bővületébe esett, majd később a triatlon vízeire úszott és biciklizett. A hosszú edzések során azon morfondírozott, hogyan lehetne még élvezetesebbé tenni a hosszú távú mozgásokat, mikor összeállt a kép, a természet közelsége és a társaság méltán emeli a hangulatot bringakirándulások és futókirándulások során! Így döntött úgy , hogy a legközelebbi bringatúrát már ő szervezi! :-)
Vezetett túrák
 • Bringázz velünk a három folyó torkolatától Wachau kapujáig!
  Szikszai Éva
  Túrabarátok Kft
  86.000 Ft-tól
  Érdekel
  Bringázz velünk a három folyó torkolatától Wachau kapujáig!
  Fedezd fel velünk a festői Passau városát, kapcsolj ki a csodálatos Duna parti tükörsima bringaúton, amelyen ez alkalommal Ausztria egyik legrégebbi városáig, Kremsig tekerünk!
  Tegyél meg velünk 3 nap alatt 240km-t, és élvezd az utunkba eső látványosságokat, kastélyokat, vízi erőműveket, kompokat, és a gyönyörű természeti környezetet!
 • BrinGastro túra
  Szikszai Éva
  Túrabarátok Kft
  54.900 Ft-tól
  Érdekel
  BrinGastro túra
  Duna, Dráva, Mecsek és Villány? Hogy is jön ez össze? Szerencsére nem gyalog kell összekötnünk a fenti középhegységet a folyókkal és a borvidékkel!
Élménybeszámolók
 • BrinGastro túra
  2020. szept. 24
  0
  899
  Kivételesen nem kell hajnalban kelni...egy plusz pont a belföldi túrák mellett! Pozitív hozadéka a jelenlegi helyzetnek, különben eszembe sem jutott volna kockáztatni egy 260 km-es egybefüggő kerékpárutat Magyarországon országúti bringával!
 • Bringázz velünk a három folyó torkolatától Wachau kapujáig!
  2020. aug. 13
  0
  1171
  Szombat reggel 5 óra, zuhog az eső. Egy hiteles túravezető már a találkahelyre is bringával érkezik...hát nem ma. Hál' Istennek az „időkép" Passauban még mindig enyhén felhős időt és 25 fokot ígér, ami bizakodásra ad okot!
Galéria