Menü
Túravezetők

Szikszai Éva

Szikszai Éva
Munkahely:
Munkakör:
Levelezési cím:
Bemutatkozás
Túrarésztvevőből túravezetővé! Szikszai Éva, Vica, a mozgás szerelmese, évekkel ezelőtt először a futás bővületébe esett, majd később a triatlon vízeire úszott és biciklizett. A hosszú edzések során azon morfondírozott, hogyan lehetne még élvezetesebbé tenni a hosszú távú mozgásokat, mikor összeállt a kép, a természet közelsége és a társaság méltán emeli a hangulatot bringakirándulások és futókirándulások során! Így döntött úgy , hogy a legközelebbi bringatúrát már ő szervezi! :-)
Vezetett túrák
 • BrinGastro túra
  Szikszai Éva
  Túrabarátok Kft
  54.900 Ft-tól
  Érdekel
  BrinGastro túra
  Duna, Dráva, Mecsek és Villány? Hogy is jön ez össze? Szerencsére nem gyalog kell összekötnünk a fenti középhegységet a folyókkal és a borvidékkel!
 • Tour de Garda
  Szikszai Éva
  Túrabarátok Kft
  138.900 Ft-tól
  Érdekel
  Tour de Garda
  Avagy kellemes mediterrán éghajlat az alpesi tájon? Hidd el, lehetséges! Egy újabb tó-parti tekerésre invitálunk Benneteket az augusztusi hosszú hétvégén! A Garda-tó az Alpok egyik legszebb fekvésű tava, ráadásul a tó partjára épült városkák is sokat dobnak a hangulaton. A ~160 km hosszúra tervezett túra két nap alatt tapasztalt bringásoknak elsőre nem tűnik túl megterhelőnek, de ne feledjük, hogy az Alpokban vagyunk! Országúti biciklisták (átlag 25-30km/h) és a kevésbé tapasztalt hobby tekerők (18-22km/h) jelentkezését is várjuk.
Élménybeszámolók
 • BrinGastro túra
  2020. szept. 24
  0
  1047
  Kivételesen nem kell hajnalban kelni...egy plusz pont a belföldi túrák mellett! Pozitív hozadéka a jelenlegi helyzetnek, különben eszembe sem jutott volna kockáztatni egy 260 km-es egybefüggő kerékpárutat Magyarországon országúti bringával!
 • Bringázz velünk a három folyó torkolatától Wachau kapujáig!
  2020. aug. 13
  0
  1333
  Szombat reggel 5 óra, zuhog az eső. Egy hiteles túravezető már a találkahelyre is bringával érkezik...hát nem ma. Hál' Istennek az „időkép" Passauban még mindig enyhén felhős időt és 25 fokot ígér, ami bizakodásra ad okot!
Galéria