Menü
Túra katalógus
 • Télbúcsúztató kenutúra a Hévíz-patakon
  Bódi Cintia
  Túrabarátok Kft
  9.900 Ft-tól
  Részletek
  Télbúcsúztató kenutúra a Hévíz-patakon
  Idén próbáltuk ki első ízben a téli kenuzást, és az élmény óriási volt. Arra jutottunk, ezt mindenkinek át kell élnie, így újabb túrát szervezünk a hosszú hétvége zárásaként. Tarts velünk Te is ezen a különleges túrán, a Hévíz-patakon.
 • eSense Duna Party
  Lasetzky Frigyes
  esense kft
  3.500 Ft-tól
  Részletek
  eSense Duna Party
  Kikapcsolódásra, kalandra vágysz? Esetleg vízpartra ebben a nagy melegben? Ne keress tovább, tarts velünk! Soron következő túránk merőben más lesz, mint az eddigiek, kipróbáljuk magunkat evezővel a kezünkben. Még sosem próbáltad? Egy kicsit se aggódj. Az első vízitúránkra a már tapasztalt és új evezős társakat is szívesen látjuk!
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  Lasetzky Frigyes
  Budapest bank
  4.900 Ft-tól
  Részletek
  Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  A túrabarátok már meghódították a hegyeket-völgyeket! Az elmúlt év jól sikerült vízi kalandjai után azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni, élvezni a Dunakanyar gyönyörű vidéket egy másik szemszögből is, a Dunán hajózva. Jobbról a Visegrádi hegység, balról pedig a Börzsöny csodálatos hegyei úsznak el mellettünk. Vadregényes kanyarulatok és holtágak a szigeteknél, kiváló strand Dunabogdányban. Útközben két helyen bepillantunk a Dunakanyar kiemelkedő gasztro kultúrájába. Az Őrház Grill prémium BBQ húsokkal vár a Duna parton, Tahitótfaluban. A túra végén, a festők városában, a szentendrei Kacsakő Bisztró franciás hangulatával és a Duna part felejthetetlen látványával búcsúztat bennünket.
 • eSense Tisza-tó Party
  Lasetzky Frigyes
  esense kft
  4.000 Ft-tól
  Részletek
  eSense Tisza-tó Party
  A forró meleg nyár után beköszönt az ősz, ami viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne újra evezőt ragadni! Ezúttal a Tisza-tavat vesszük célba. Fedezzük fel együtt a mocsárvilág eldugott részeit, madár kolóniáit, telepes fészkelőhelyüket, a hódok és vidrák életét, szigeteket, a kontinens legnagyobb virágmezőit. Remek kikapcsolódást ígér a táj, tarts velünk Te is!
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  Lasetzky Frigyes
  Budapest bank
  9.500 Ft-tól
  Részletek
  Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  Szeptemberben távolabb merészkedünk megszokott környezetünktől, elmegyünk oda, ahova csak a madár jár...Gemenc, a szinte egyedülálló ártéri vadvilágával élő tankönyvként szolgálhat a sokat látott túrázóknak is. Védett madarak, szarvascsordák színesíthetik a kenutúra meseszép útvonalát.
 • Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
  Lasetzky Frigyes
  Budapest bank
  4.000 Ft-tól
  Részletek
  Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
  Csípős reggelek, a gardróbokból elő-settenkedő átmeneti kabátok, az émelyítő köd tejfehér mámora az első kávé előtt… igen, ez már az ősz. Ez a színes évszak azonban nem csak melankóliát tartogat. Egy-egy kristálytiszta októberi délelőttön, amikor a napsugarak óvatos melege az ártéri erdők vöröses-okker köpenyéről szóródik a szemünkbe, szinte tapintani tudjuk az elköszönő természet csendes csodáit… feltéve, hogy kimerészkedünk a vizekre…
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  Bódi Cintia
  Túrabarátok Kft
  16.700 Ft-tól
  Részletek
  Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! A víz maga a misztérium. Ha folyékony, akkor látható, de mégsem fogható. Ha a melegben elpárolog, akkor nem látható, nem tapintható, hacsak felhő nem lesz belőle, és jégesőként vissza nem hull a fejünkre. Télen keményre fagy, és akár autókat is elbír a hátán. Ha viszont a víz meleg, a levegő pedig csikorgóan hideg, akkor a gőzölgő víz a patak partjára fagyott zúzmarával szegélyezve álomszép látványt nyújt. Tartsatok velünk ezen a különleges evezős túrán.