Menü
Túra katalógus
 • Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  Annus László
  Budapest bank
  6.500 Ft-tól
  Részletek
  Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  A hosszú tél után álmából ébredő természet és a vándormadaraink visszatérése mellett a szabadtéri sportok közül a bringázás kedvelői örülhetnek leginkább, hogy végre leporolhatják kedvenc járgányukat és elkezdődhet az új kerékpáros szezon! Évindító bemelegítő túránkhoz nem is találhatnánk jobb helyszínt, mint a Velencei-tó körüli izgalmas vidéket, ahol a sportolás élménye számos érdekes programmal gazdagítható. Reményeink szerint túránkat a tavasz napsugarai teszik majd tökéletessé.
 • Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  Gyurász Gábor
  esense kft
  3.500 Ft-tól
  Részletek
  Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  A forró, meleg nyári napok után lassan érezzük, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a naptárban pedig lassan az augusztusi hónap is elköszön.
  Igaz, még kellemesen meleg az idő, de visszavonhatatlanul kopogtat az ősz, ami egyet jelent a vakáció végével. Megkezdődik a készülődés a sulira, nyakunkon az újabb tanév.Mi gondoskodunk arról, hogy egy igazán friss élménnyel térjenek vissza a legkisebbek az iskolapadba, ezért tartsatok velünk az eSense első családi bringatúráján! Ezúttal a Velencei-tavat vesszük célba, és tekerjük körbe, mely az egész család számára szuper kikapcsolódást ígér. A túra végén pedig a strandolás sem maradhat el, úgyhogy senki se hagyja otthon a fürdőruháját :) Gyertek velünk!
 • Csapatás a Börzsönyben
  Annus László
  Budapest bank
  Díjtalan
  Részletek
  Csapatás a Börzsönyben
  Kalandvágyók figyelem! Ha régóta kacérkodsz az igazi hegyi kerékpározás gondolatával, de eddig egyedül nem akartál belevágni, ám képesnek érzed magad az emelkedők leküzdésére, vagy már tapasztalt vagy e téren akkor feltétlenül itt a helyed ezen a haladó bringás barátainknak szóló szezonnyitó börzsönyi csapatáson, ahol megmutatjuk, hogy a Nagy-Hideg hegy 864m magas csúcsa egy kihívásokkal teli ám nem kevésbé élvezetes és kalandos kerékpártúrával is elérhető.
 • eSense kerékpártúra PilisbőlBudapestre
  Szabó Gábor
  esense kft
  2.500 Ft-tól
  Részletek
  eSense kerékpártúra PilisbőlBudapestre
  Kalandvágyók figyelem! Következő túránkon biciklire pattanunk, és két keréken fedezzük fel a természetet! Ha még nem voltál ilyen túrán, itt az ideje, hogy kipróbáld! Ha pedig már tapasztalt vagy ezen a téren, akkor nem is kérdés, hogy köztünk a helyed! Bringára fel!