Menü
Túra katalógus
 • Bringatúra a Fertő-tó körül
  Nagy Nikolett
  Túrabarátok Kft
  26.000 Ft-tól
  Részletek
  Bringatúra a Fertő-tó körül
  Mindjárt itt a nyár, mi is lenne méltóbb köszöntése, mint egy hangulatos Fertő-tó kerülés az első júniusi hétvégén? Akár kocabringásként is teljesíthető napi kb. 60-65 km-es, kényelmes távokat tekerünk az UNESCO világörökség részeként számon tartott meseszép tó körül, szinte végig gyönyörűen kiépített bringaúton, kevéske emelkedővel, nagyjából sík terepen sok-sok természeti és kulturális látnivalóval.
 • Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  A hosszú tél után álmából ébredő természet és a vándormadaraink visszatérése mellett a szabadtéri sportok közül a bringázás kedvelői örülhetnek leginkább, hogy végre leporolhatják kedvenc járgányukat és elkezdődhet az új kerékpáros szezon! Évindító bemelegítő túránkhoz nem is találhatnánk jobb helyszínt, mint a Velencei-tó körüli izgalmas vidéket, ahol a sportolás élménye számos érdekes programmal gazdagítható. Reményeink szerint túránkat a tavasz napsugarai teszik majd tökéletessé.
 • Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  A forró, meleg nyári napok után lassan érezzük, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a naptárban pedig lassan az augusztusi hónap is elköszön.
  Igaz, még kellemesen meleg az idő, de visszavonhatatlanul kopogtat az ősz, ami egyet jelent a vakáció végével. Megkezdődik a készülődés a sulira, nyakunkon az újabb tanév.Mi gondoskodunk arról, hogy egy igazán friss élménnyel térjenek vissza a legkisebbek az iskolapadba, ezért tartsatok velünk az eSense első családi bringatúráján! Ezúttal a Velencei-tavat vesszük célba, és tekerjük körbe, mely az egész család számára szuper kikapcsolódást ígér. A túra végén pedig a strandolás sem maradhat el, úgyhogy senki se hagyja otthon a fürdőruháját :) Gyertek velünk!
 • Kerékpáros körtúra Békéscsabáról
  2019.04.13-án nyeregbe pattanunk, Békéscsaba és környékének természeti valamint épített környezetét szeretnénk bemutatni a résztvevőknek. Útvonal: Békéscsaba-Póstelek-Gyula-Szanazug-Gerla-Békéscsaba
 • Csapatás a Börzsönyben
  Kalandvágyók figyelem! Ha régóta kacérkodsz az igazi hegyi kerékpározás gondolatával, de eddig egyedül nem akartál belevágni, ám képesnek érzed magad az emelkedők leküzdésére, vagy már tapasztalt vagy e téren akkor feltétlenül itt a helyed ezen a haladó bringás barátainknak szóló szezonnyitó börzsönyi csapatáson, ahol megmutatjuk, hogy a Nagy-Hideg hegy 864m magas csúcsa egy kihívásokkal teli ám nem kevésbé élvezetes és kalandos kerékpártúrával is elérhető.
 • eSense kerékpártúra PilisbőlBudapestre
  Kalandvágyók figyelem! Következő túránkon biciklire pattanunk, és két keréken fedezzük fel a természetet! Ha még nem voltál ilyen túrán, itt az ideje, hogy kipróbáld! Ha pedig már tapasztalt vagy ezen a téren, akkor nem is kérdés, hogy köztünk a helyed! Bringára fel!
 • Két keréken a Duna mentén
  Vége a télnek, itt a tavasz. Ez a jó idő mellett azt is jelenti, hogy leporolhatjuk drótszamarainkat, és elindulhatunk két keréken is. Első, évadnyitó bringatúránk során elhagyjuk az országhatárt, és a Duna mentén haladva, Passautól Ybbs városáig, szebbnél szebb városokat érintve biciklizünk egy egész hétvégén át. Nagyon izgalmas lesz, és a feledhetetlen élmény garantált. Várunk Téged is!