Menü
Túra katalógus
 • Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  Annus László
  Budapest bank
  6.500 Ft-tól
  Részletek
  Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  A hosszú tél után álmából ébredő természet és a vándormadaraink visszatérése mellett a szabadtéri sportok közül a bringázás kedvelői örülhetnek leginkább, hogy végre leporolhatják kedvenc járgányukat és elkezdődhet az új kerékpáros szezon! Évindító bemelegítő túránkhoz nem is találhatnánk jobb helyszínt, mint a Velencei-tó körüli izgalmas vidéket, ahol a sportolás élménye számos érdekes programmal gazdagítható. Reményeink szerint túránkat a tavasz napsugarai teszik majd tökéletessé.
 • A Fehér Barátok nyomában
  Román Attila
  Budapest bank
  3.700 Ft-tól
  Részletek
  A Fehér Barátok nyomában
  Egy korábban sokak érdeklődését felkeltő túra, újragondolt kiadásban és bővített tartalommal. Szőnyi József kutató, valamint Radványi Béla történész narrációjával. Gyere, nézd meg velünk újra, vagy először, a pilisi kő-küklopszokat, a Pilisszántói-kőfülkét, a Csillagösvényt, és a misztikus Pálos Keresztes Követ, az új helyén, érinthető közelségből!
 • Téli barangolás a Pilisben
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  3.900 Ft-tól
  Részletek
  Téli barangolás a Pilisben
  A januári hónapot a misztikus helyek megismerésének szenteljük. Belföldi viszonylatban évindító túránk során a Pálosok nyomába eredünk (melyre még lehet jelentkezni), megnézzük a pilisi kő-küklopszokat, a Pilisszántói-kőfülkét, a Csillagösvényt, és a misztikus Pálos Keresztes Követ. Ezen túránk pedig a Holdvilág-ároktól indul: spirituális helyeken járunk majd a magyar táltosok nyomában, kőfülkéket barlangokat érintve a Föld Szívcsakrájához. Kilátókból gyönyörködünk a téli panorámában, végül az Eötvös Menedékházban egy forró ital koronázza meg élményeinket.
 • Barangolás a Pilisben II.
  Román Attila
  Budapest bank
  2.000 Ft-tól
  Részletek
  Barangolás a Pilisben II.
  Legutóbb ott hagytuk abba, hogy október utolsó vasárnapján, pár perccel délután 4 óra előtt, a Klotildligetre érkező vonatkürt hangja szolgáltatta túránk záróakkordjait. Ám a kalandok ott és akkor csak aznapra értek véget, az ígért látnivalókból még maradt a Túra Barátok tarsolyában. És bár a természeti értékekből kevesebbet ígérhetünk ezennel, spirituális tartalom tekintetében több vár azokra, akik a túrasorozat második részére (is) eljönnek.
 • Gerecse Túra Térben és Időben
  Román Attila
  Budapest bank
  Díjtalan
  Részletek
  Gerecse Túra Térben és Időben
  A Budapest Bank Túrabarátok Köre meghirdeti következő programját, mely a TIT, vagyis a „Túra Időben és Térben" nevet kapta, ahol az időbeli perspektívát a kecskekői kőbánya geológiai arculata, a térbeli dimenziót az öreg-kői kilátás adja majd. A kiránduláson való részvétel családtagjaitok, rokonaitok, ismerőseitek számára is nyitott.