Menü
Túra katalógus
 • Télűző éjszakai barangolás a Budai-hegyekben
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  950 Ft-tól
  Részletek
  Télűző éjszakai barangolás a Budai-hegyekben
  Előző évben már kipróbáltuk az éjszakai túrázást, amit idén sem hagynánk ki, viszont most a téli erdő világát nézzük meg éjszaka. Ha nem voltál még ilyen programon, akkor itt az alkalom, hogy egy könnyű éjszakai túrázás keretében belekóstolj ebbe a műfajba is, megspékelve a Budai-hegyek által kínált elragadó éjszakai panorámával, melyet az utunkat övező kilátókból élvezhetünk.
 • Kéktúra a Káli-medencében
  Tóth Gábor
  esense kft
  3.950 Ft-tól
  Részletek
  Kéktúra a Káli-medencében
  Áprilisban még maradunk a Balaton-felvidéken, követjük a kék csíkot, gyűjtjük a pecséteket! Neked mennyi van már? A tavaszi napsütéshez változatos túrát kínálunk:várat, forrást, kilátót érintünk, élvezzük a tájat! Csatlakozz a pontgyűjtőkhöz!
 • Télbúcsúztató kenutúra a Hévíz-patakon
  Bódi Cintia
  Túrabarátok Kft
  9.900 Ft-tól
  Részletek
  Télbúcsúztató kenutúra a Hévíz-patakon
  Idén próbáltuk ki első ízben a téli kenuzást, és az élmény óriási volt. Arra jutottunk, ezt mindenkinek át kell élnie, így újabb túrát szervezünk a hosszú hétvége zárásaként. Tarts velünk Te is ezen a különleges túrán, a Hévíz-patakon.
 • A kisvasút nyomában a megmentett völgyben
  Kaszics Bálint
  esense kft
  3.950 Ft-tól
  Részletek
  A kisvasút nyomában a megmentett völgyben
  Újabb börzsönyi kalandra hívok mindenkit szeretettel, ezúttal a közelmúltban ismertebbé vált Csarna-völgyet járjuk végig, ami a Börzsöny egyik fokozottan védett, de kevésbé látogatott része.
 • Családi kisvasutazás és Hóvirágünnep Alcsúton
  Tóth Katalilla
  Túrabarátok Kft
  4.950 Ft-tól
  Részletek
  Családi kisvasutazás és Hóvirágünnep Alcsúton
  Lassan vége a télnek! Ezt mi sem jelzi jobban és biztosabban, minthogy kinyílnak az első hóvirágok. Viszont van Magyarországon egy hely, ahol nem kell nagyítóval keresni a tavasz hírnökét. Az alcsúti Arborétumban a kora tavasszal nyíló hóvirágok között, 7 hóvirágfaj, 24 fajtája tekinthető meg több mint 2 és fél hektáron. Csodálatos látványnak ígérkezik, ezt Neked is látod kell! A programot pedig a híres Puskás Akadémia megtekintésével zárjuk, ahova a Vál-völgyi kisvasúttal fogunk eljutni. Igazán színes a program, tarts velünk Te is.
 • Kéktúra a Bakony csúcsára
  Tóth Gábor
  Budapest bank
  4.900 Ft-tól
  Részletek
  Kéktúra a Bakony csúcsára
  Már Te is tervezted? Fenn van a bakancslistán? Tavaly belekóstoltunk, erre az évre már tudatosan terveztük a Kéktúra útvonalainak bejárását. Szeretnénk sorozatot indítani, hogy csapatunkkal megismertessük a már klasszikusnak mondott országos útvonalat, és együtt gyűjtsük a pontokat! Irány a Kőris-hegy!
 • Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  Gyurász Gábor
  esense kft
  3.500 Ft-tól
  Részletek
  Együtt a család - kerékpártúra a Velencei-tó körül
  A forró, meleg nyári napok után lassan érezzük, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a naptárban pedig lassan az augusztusi hónap is elköszön.
  Igaz, még kellemesen meleg az idő, de visszavonhatatlanul kopogtat az ősz, ami egyet jelent a vakáció végével. Megkezdődik a készülődés a sulira, nyakunkon az újabb tanév.Mi gondoskodunk arról, hogy egy igazán friss élménnyel térjenek vissza a legkisebbek az iskolapadba, ezért tartsatok velünk az eSense első családi bringatúráján! Ezúttal a Velencei-tavat vesszük célba, és tekerjük körbe, mely az egész család számára szuper kikapcsolódást ígér. A túra végén pedig a strandolás sem maradhat el, úgyhogy senki se hagyja otthon a fürdőruháját :) Gyertek velünk!
 • eSense Duna Party
  Lasetzky Frigyes
  esense kft
  3.500 Ft-tól
  Részletek
  eSense Duna Party
  Kikapcsolódásra, kalandra vágysz? Esetleg vízpartra ebben a nagy melegben? Ne keress tovább, tarts velünk! Soron következő túránk merőben más lesz, mint az eddigiek, kipróbáljuk magunkat evezővel a kezünkben. Még sosem próbáltad? Egy kicsit se aggódj. Az első vízitúránkra a már tapasztalt és új evezős társakat is szívesen látjuk!
 • Alacsony Tátra két csúcsa egy csapásra
  Lasetzky Frigyes
  Budapest bank
  19.000 Ft-tól
  Részletek
  Alacsony Tátra két csúcsa egy csapásra
  Alig néhány órányira Budapesttől fogad bennünket az Alacsony Tátra méltán híres nemzeti parkja. Már péntek délután magunk mögött hagyjuk a város zaját, hogy másnap pihenten vágjunk Neki a Gyömbér és a Chopok meghódításának. A hét végére kétezer méter fölött a pazar panoráma, és az Ördöglakodalma-hágó környéki dús fenyőerdők teljesen kitisztítják majd agyonhajszolt elménket. Vasárnapra tartogatjuk a meglepetés cseppkőbarlangot, amelynek az Aggteleki csupán kisöccse lehetne.
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  Lasetzky Frigyes
  Budapest bank
  4.900 Ft-tól
  Részletek
  Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  A túrabarátok már meghódították a hegyeket-völgyeket! Az elmúlt év jól sikerült vízi kalandjai után azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni, élvezni a Dunakanyar gyönyörű vidéket egy másik szemszögből is, a Dunán hajózva. Jobbról a Visegrádi hegység, balról pedig a Börzsöny csodálatos hegyei úsznak el mellettünk. Vadregényes kanyarulatok és holtágak a szigeteknél, kiváló strand Dunabogdányban. Útközben két helyen bepillantunk a Dunakanyar kiemelkedő gasztro kultúrájába. Az Őrház Grill prémium BBQ húsokkal vár a Duna parton, Tahitótfaluban. A túra végén, a festők városában, a szentendrei Kacsakő Bisztró franciás hangulatával és a Duna part felejthetetlen látványával búcsúztat bennünket.
 • Vadászbőrben Spartacus útján
  Szabó Gábor
  esense kft
  2.500 Ft-tól
  Részletek
  Vadászbőrben Spartacus útján
  Gyönyörű gyalogtúra Pilisszentlászlótól - Spartacus-ösvényen keresztül - Apátkúti Vadászház érintésével - vissza Pilisszentlászlóra. Tarts velünk következő eSense gyalogtúránkon!
 • Séf ajánlata: tihanyi levendulás gejzír, Túrabarát módra
  Román Attila
  Budapest bank
  3.000 Ft-tól
  Részletek
  Séf ajánlata: tihanyi levendulás gejzír, Túrabarát módra
  Desszert a családoknak, könnyű falat az először kóstolóknak, új íz a visszatérő vendégeinknek! Román Attila túravezető ezúttal egy szélesebb körnek is elérhető, könnyed, amolyan igazi örömséta jellegű kirándulóprogrammal fog szolgálni, a természet menyegzőjének számító legszebb hónapban, májusban. Ez lesz az egyik legkönnyebben teljesíthető eddigi túráink közül, határozottan azzal a céllal, hogy beavatási szertartása lehessen a TúraBarátok egyre bővülő köréhez csatlakozni vágyó, de az első lépést megtenni még nem merő érdeklődőknek. A régi ismerősöket ugyancsak szívesen látjuk természetjárásunkon, ahogyan várjuk a gyermekkel érkezőket is, mert a másnapi gyereknapra való tekintettel, apró ajándékkal fognak kedveskedni a Túrabarátok a 16 éven aluli résztvevőknek.
 • Hortobágyi Mikulás-túra vadludakkal fűszerezve
  Lasetzky Frigyes
  Túrabarátok Kft
  7.500 Ft-tól
  Részletek
  Hortobágyi Mikulás-túra vadludakkal fűszerezve
  Kedves Túrabarátok! Mikulás alkalmával egy igazán különleges "menüvel" készülünk Nektek. Ezen a napon a „Sziktipró” húzta Kisvasúttal fogunk vonatozni a hortobágyi Kondás-tóig, majd egy igazán különleges, és nem utolsó sorban végtelenül izgalmas madármegfigyelésben lesz részünk a halastavakon, mely után gyalogosan, a tanösvényen haladva fogunk visszatérni a kiindulási pontunkra. Keresve sem találnánk jobb mikulás ajándékot: az élmény garantált a gyermekeknek is!