Menü

Túra katalógus

 • A Júliai-Alpok szikláin és völgyein föl a Triglavra
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  96.900 Ft-tól
  Érdekel
  A Júliai-Alpok szikláin és völgyein föl a Triglavra
  A Júliai Alpok szlovéniai része (Triglav Nemzeti Park) Kelet-Európa legszebb, és leginkább érintetlen magashegysége. A Nemzeti Park természetes erdei a történelem során ember által legkevésbé bolygatott része az Alpoknak, így az erdőhatár 1600-1800 méterig nyúlik, növény- és állatvilága rendkívül gazdag, és páratlan meglepetéseket rejt. A káprázatos szépségű, gyalogszerrel bejárható, és megmászható hegyvonulat déli részére tervezzük utunkat, a terveink szerint egészen a Triglav csúcsáig. A túra minden jó állóképességű résztvevő számára teljesíthető, jó bakancson kívül semmilyen technikai felszerelést nem igényel, a túravezető alapos helyismerettel rendelkezik.
 • Via ferrata a Bakonyban
  Muhari Géza
  Túrabarátok Kft
  10.900 Ft-tól
  Érdekel
  Via ferrata a Bakonyban
  Ha hiányzik a hegyek világa, a természet közelsége, hadd invitáljalak meg titeket egy egynapos, izgalmas Via Ferrata túrára, és vessük be magunkat a sziklák közé! A Cseszneki vár és környéke már önmagában is megéri a túrázást, a mászás öröme pedig biztosítja a kalandot.
 • Dobogókő éjszaka - Holdfénytúra a Visegrádi-hegységben
  Illesy Csaba
  Túrabarátok Kft
  2.900 Ft-tól
  Érdekel
  Dobogókő éjszaka - Holdfénytúra a Visegrádi-hegységben
  Gondolkodtál már azon, milyen lehet az erdő éjszaka? Megnéznéd, milyen a holdfényben sétálni, de egyedül nem mersz nekivágni? Mozgasd meg magad egy kicsit extrémebb körülmények között! Tarts velünk, tedd próbára magad és közben gyönyörködj az éjszakai hegyek rejtelmeiben!
 • Hosszú hétvége a káprázatos Júliai-Alpokban
  Kaszics Bálint
  Túrabarátok Kft
  55.000 Ft-tól
  Érdekel
  Hosszú hétvége a káprázatos Júliai-Alpokban
  A Júliai Alpok szlovéniai része (Triglav Nemzeti Park) Kelet-Európa legszebb, és leginkább érintetlen magashegysége. A Nemzeti Park természetes erdei a történelem során ember által legkevésbé bolygatott része az Alpoknak, így az erdőhatár 1600-1800 méterig nyúlik, növény- és állatvilága rendkívül gazdag, és páratlan meglepetéseket rejt.