Menü
Via ferrata a Bakonyban
Túrabarátok Kft

Via ferrata a Bakonyban

Nehézségi fok
13.900 Ft
10.900 Ft-tól
Gyalogtúra
5
Még nem választott dátumot!
Túravezető
Muhari Géza
Muhari Géza
Mióta az eszemet tudom, a természet szeretete meghatározó szerepet tölt be az életemben. Gyerekkorom óta lenyűgöz a szépsége, nyugalma és ereje. A hegyek világában mindezeket nagy dózisban kapja az ember, én pedig hálás vagyok, hogy a részese lehetek. Európa szerte, a Kárpátoktól az Alpokon át a Pireneusokig járom a magashegyeket. Túravezetőként azon vagyok, hogy te is a részese lehess ennek a csodának. Találkozzunk a hegyek világában!
Túravezető adatlapja

FONTOS! A hatályos kormányrendelet értelmében a buszban a szájmaszk használata előírt, ezért kérnék szépen mindenkit, hogy maszkkal készüljön!

Ha hiányzik a hegyek világa, a természet közelsége, hadd invitáljalak meg titeket egy egynapos, izgalmas Via Ferrata túrára, és vessük be magunkat a sziklák közé!

Mit is takar ez pontosan? A sziklfalon egy acélsodronyból kiépített útvonalat, melyhez hozzá biztosítjuk magunkat a ferráta felszereléssel. Megijedni nem kell tőle! A Bakonyban található Cseszneki vár alatti Kőmosó-szurdokban fogunk kalandozni, ahol különböző nehézségű ferráta utakat találunk. A legkönnyebb egy kellemes sétát jelent a sziklák között, míg aki bevállalósabb és kedvet kap hozzá, azokkal végig másszuk az egyre nehezedő útvonalakat. A környezet már önmagában is megéri a túrázást, a mászás öröme pedig biztosítja a kalandot.

Jelentkezéskor mindenképpen jelezzétek, hogy rendelkeztek-e vagy sem saját felszereléssel: sisak, beülő, ferrata kantár. Ha még nem ismered őket, akkor sincs baj, használatuk nem bonyolult, mindent megmutatunk.

Ami legyen nálad:

- Esőálló és meleg öltözék
- Keménytalpú túracipő
- Ha érzékeny a kezed, hozz kesztyűt a kapaszkodáshoz
- Egy napra elegendő étel és víz
- Egynapos hátizsák, 20-30 literes


Biztosítás:
Extrém sport biztosítás kötése kötelező.

Időjárás:
Amit tudunk garantálni az a festői környezet és a felejthetetlen élmény. Amit viszont nem tudunk, az az időjárás. Előfordulhat, hogy rossz idő esetén bizonyos szakaszok nagyobb kockázatot jelenthetnek. Ezért kérjük mindenki tartsa figyelemében, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében a túravezető a programot megváltoztathatja. A változtatás kizárólag a túravezető hatásköre, ami minden túrázóra kiterjed.

Ne habozz, jelentkezz, másszuk végig együtt a Cseszneki Via Ferrata utakat! :)

 

1) Találkozó helye, időpontja: 2021. május 9., vasárnap 08:00 Budapest Bank központi épülete előtt (1138 Budapest, Váci út 193.)

2) Túra táv: az egyes szakaszoktól függ

3) Szintemelkedés:  az egyes szakaszoktól függ

4) Érkezés helye és időpontja: kora esti órákban a kiindulási helyre

5) Étkezés: a túra nem tartalmazza

6) Túra ára tartalmazza: túraszervezés, túravezetés, közös utazás busszal, védőfelszerelés bérleti költsége

7) Túra ára nem tartalmazza: biztosítás,  személyes kiadások

8) % kedvezményes ár: Túrabarát partner cégek kollégái, és az általuk meghívott és regisztrált vendégek részére elérhető, a megadott dolgozói kulcs használatával. A kedvezmény mértéke cégenként és túránként eltérő lehet.

A túra során a programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Várunk sok szeretettel:

Muhari Géza és a Túrabarátok csapata