Menü
Gyerektábor Túrabarát módra
Túrabarátok Kft

Gyerektábor Túrabarát módra

Nehézségi fok
59.000 Ft
44.000 Ft-tól
Gyalogtúra
18
Még nem választott dátumot!
Túravezető
Lasetzky Krisztina
Lasetzky Krisztina
Testnevelő tanár vagyok egy általános iskolában. Gyerekként rengeteget jártam az erdőben kirándulásokon és nomád táborokban. Így az erdő szeretete innen indult nálam, rengeteg izgalmas, jó élménnyel. A sport szeretete is gyerekkorban kezdődött, de ma is aktívan része az életemnek.Rengeteg gyerektábort vezettem az elmúlt években. A célom, hogy a gyerekekkel megszerettessem a mozgást és megismertessem velük az erdők szépségeit
Túravezető adatlapja

NYÁRI ÉLMÉNYEK KÉTSZER IS!

JÚNIUS 28-TÓL ÉS JÚLIUS 12-TŐL

A szülők rémálma a nyári szünet beosztása... A Túrabarátok segítő jobbot nyújt: egy izgalmas hetet tölthet velünk gyermeked a főváros közelében. 

Bejárjuk a környéket, változatos programokkal fűszerezzük a napi természetjárást. Pedagógus táborvezető segítségével bonyolítjuk le programunkat, munka kezdetén átvesszük, és a nap végére élményekkel teli hozzuk vissza gyermeked!

Ha gyermeked általános iskolás (7-13 év), mutasd meg neki az alábbi kínálatot!

Regisztrálni a szülőknek kell, saját nevükön és a megjegyzés rovatba kell feltüntetni az első gyerek nevét. Csak a második regisztrálandó gyerektől kell a plusz "résztvevő gyermek" cellát kiktölteni! 

Adatok és egyéb fontos tudnivalók érdekében felvesszük a kapcsolatot a szülőkkel.

A programok, melyek napi beosztása szervezés alatt:

Rám-szakadék, Dobogókő

Dömösről indulva a Rám-szakadék kalandos ösvényén keresztül, létrákon mászva és láncokba kapaszkodva feljutunk Dobogókőre, hogy megcsodáljuk a kilátást, felfedezzük a környező vidéket.

Szemlőhegyi barlang, Gückler Károly tanösvény

Először végigjárjuk a  Szemlőhegyi barlang csodálatos termeit, megcsodálva a több évszázados képződményeket, majd a Gückler Károly tanösvényen sétálva ismerkedünk az erdővel, fákkal és a környező vidékkel.

Ócsa - Madarász tanösvény

Ócsa környékén felfedezzük a lápi vidék élővilágát, ismerkedünk a madarászat szépségeivel.

Gyermekvasút, Vadaspark

Hüvösvölgyben megtekintjük a gyermekvasút kiállítást, majd a vasúttal felkapaszkodva az erdőbe, eljutunk a Budakeszi vadasparkig, ahol közelről megtekinthetjük erdeinkben élő állatfajokat, és a Dinó parkba is benézünk.

Pákozdi ingó kövek

A Pákozd környékén található különleges ingó köveknek nevezett képződmények megtekintése lesz utunk végállomása ezen a kalandokkal teli héten.

 

Találkozó helye, időpontja: minden nap 8:15 (hétfőtől péntekig) a Budapest Bank épülete előtt (Váci út 193. A porta)

Túra táv: 5-7 km naponta

Érkezés helye és időpontja: minden nap 16:30 körül a Budapest Bank épülete elé

Étkezés: ebédet és gyümölcsöt biztosítunk

Túra ára tartalmazza: utazás busszal, ebéd, belépők ára

ÚJ FIZETÉSI LEHETŐSÉG: Már fizethetsz nálunk SZÉP-kártyával. Részletekért keress minket az info@turabaratok.hu e-mail címen.

% kedvezményes ár: Túrabarát partner cégeknél dolgozó szülők részére elérhető, a megadott dolgozói kulcs használatával. A kedvezmény mértéke cégenként és túránként eltérő lehet.

 

Várjuk jelentkezésed!

a Túrabarátok Csapata