Menü
DunaParty kenuzás Esztergomból Visegrádra
Túrabarátok Kft

DunaParty kenuzás Esztergomból Visegrádra

Nehézségi fok
13.900 Ft
10.900 Ft-tól
Evezés
18
Még nem választott dátumot!
Túravezető
Lasetzky Frigyes
Lasetzky Frigyes
Egy biológusként végzett ember a bankszakmában. Mi is lehetne a legkedvesebb időtöltésem az irodán kívül, mint a természet járás. A Túrabarátokkal az a célunk, hogy kellemes társasággal és ezernyi élménnyel csábítsuk ki a kollégáinkat a négy fal közül. Erdők-mezők, hegyek és sík vidékek, történelmi emlékek karnyújtásnyira vannak Tőlünk. Kapcsoljunk ki együtt egy napra!
Túravezető adatlapja

Közösen utazunk bérelt busszal Esztergomba, ahol átvesszük a kenukat, és profi túravezetőnk elmondja a legfontosabb tudnivalókat a biztonságos evezéshez a Mária Valéria hídnál lévő hajóállomásnál. 10:30kor kenukba szállás és indulás. A túra első szakaszán általában szeles részen hajózunk, így javaslom, hozzatok egy könnyű esőkabátot vagy széldzsekit. Megnézzük a hangulatos Senki szigetét, majd evezés Pilismarótig, ahol megebédelünk a Duna parti büfében 12-13 körül.

Ebéd utáni rövid ejtőzés, majd evezés Dömösig, ahol egy rövid pihenő beiktatható kb. 14-15 óra között. Itt pont szemben vagyunk a Börzsöny fölénk magasodó déli hegyével, így csodálatos a panoráma. A kanyar után Zebegény mellett feltűnik a visegrádi fellegvár, melynek látványa végig kíséri utunkat az utolsó kilométereken. Az utolsó szakasz Visegrádig kb. egy óra alatt megtehető és reményeim szerint 16:00-17:00 között érkezünk meg Visegrádra.

Várjuk jelentkezésed, amennyiben: tudsz úszni és nem félsz a víztől, szívesen eveznél 3-4 kollégával egy hajóban. Ha elvárod egy túrától, hogy a természet megnyugtató erejét kínálja. Végül, ha érdekel a Duna legszebb szakasza, ahol már 2000 éve is szívesen telepedtek le a Római Birodalom határa mentén.

 

1) Találkozó helye, időpontja: 2021. július 18. 8:30 Budapest Bank központi épülete előtt (1138 Budapest, Váci út 193.)

2) Túra táv:  20 km

3) Szintemelkedés: 0 m

4) Érkezés helye és időpontja: 18:00 körül a kiindulási pontra

5) Étkezés: a túra során lehetőség van étkezésre a Duna parti büfében

6) Túra ára tartalmazza: utazás közösen autóbusszal, kenubérlés, felszerelés, túravezetés, túraszervezés díja

7) Túra ára nem tartalmazza: étkezés, személyes kiadások

8) % kedvezményes ár: Túrabarát partner cégek kollégái, és az általuk meghívott és regisztrált vendégek részére elérhető, a megadott dolgozói kulcs használatával. A kedvezmény mértéke cégenként és túránként eltérő lehet.

A túra során a programváltozás jogát fenntartjuk!


Várunk sok szeretettel,

Lasetzky Frigyes Túravezető és a Túrabarátok Csapata