Ebben a cikkben:

Túrabarát App - gyűjtsd össze Magyarország kincseit

2021. január 04.
2555
Túra applikáció Magyarország rejtett természeti kincseivel

A hétköznapi kerékpárral történő munkába járás mellett a kerékpár túrák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban. Nem csoda, hiszen szórakoztató, se nem gyors, se nem lassú, pihentető, és összességében testnek és léleknek is egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt! Egy kisebb tájegység felfedezésének egyik legjobb módja, ha biciklire pattanunk és körbetekerjük a vidéket! Legyen országúti vagy hagyományos, a kerékpáros túrák számos csodálatos útvonalon vezetnek át minket hazánkban és a szomszédos országokban egyaránt. Most néhány, általunk is nagyon kedvelt kerékpáros túraútvonalat mutatunk be, melyek bizonyára a te tetszésedet is elnyerik!

Szívesen eljönnél egy szervezett kerékpártúrára? 

Nézd meg, milyen kerékpáros túrák indulnak nálunk a közeljövőben!

Kerékpártúráink

Használjátok ki okosan a telefonotokat a TúraBarát túra applikáció segítségével!


Ma már sehová sem megyünk a telefonunk nélkül, ezért létrehoztunk számotokra egy olyan túra applikációt, amellyel okosan használhatjátok. 

A mobiltelefon a geoláda keresés óta hű társunk a túrázás során is, ez adta számunkra az inspirációt, hogy megalkossuk a TúraBarát túrázó applikáció élményét - amely izgalmas túrázásra csábíthat benneteket!

A Túrabarát túra applikáció a Google Playen keresztül pár kattintással könnyen elérhető

túra applikáció Google Playen keresztül
A természetjáró alkalmazás igazán könnyen kezelhető minden korosztály részére, letisztult kezelőfelülettel!

Hogyan működik a Túrabarát túra applikáció?


A túrázó applikáció a Google Playen keresztül letölthető Androidos telefonokra, de természetesen készült belőle IOS verzió is.

Az első elindítást követően a természetjáró applikáció a munkát az adatok betöltésével kezdi, amely egy pár percet igénybe vehet az interneted sebességétől függően. Ez azonban csak egy egyszeri alkalom, utána szabadon használhatod a természetjáró alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat!

Milyen menüpontokat találhatsz a Túrabarát túra applikáció berkein belül?


#Kincskereső menüpont

 • A kincskereső menüpontra kattintva országunk minden tájegységére vonatkozóan rá tudsz keresni a felsorolt településeken megtalálható TúraBarát kincseket!
 • A természetjáró applikáció még abban is segít, hogy felfedezhesd a jelenlegi pozíciód közelében elhelyezkedő túra különlegességeket, de növelheted is a felfedezni szánt terület méretét 10-20-30 kilométerrel is, egy egyszerű csúszka elmozdításával.
 • Mit szeretnétek felfedezni?
 • Kilátót? Természeti képződményt? Történelmi látványosságot? A túra applikáció segít neked minden típusú kirándulóhely kincseit felfedezni.

Szeretnétek többet megtudni az adott látványosságról?

Mi, a Túrabarátok a legjobb túra applikáció létrehozásán dolgozunk, így már most is hozzáférhetsz bizonyos látványosságoknál a róluk szóló hanganyagokhoz, amelyek fellebbentik ellőtted az adott helyszín történetét.

#Eredmények menüpont

Versenyezz Túrabarát túrázóinkkal az applikáción keresztül!

Az applikáció „Eredmények” menüpontja alatt nyomon követheted az egész évben zajló túrázóink közötti barátságos verseny eredményét. Így akár a családtagjaidhoz, barátaidhoz, kollégáidhoz is intézhettek túra kihívást, és ellenőrizhetitek egymás eredményeit. 

Szállj te is versenybe és legyél te a legjobb Túrabarát!

túra applikáció egy hasznos eszköz mint természetjáró alkalmazás
A túra applikáció minden korosztály számára könnyen kezelhető!

#Kedvencek menüpont

Nem szeretnél lemaradni a kedvenc látványosságaid megtekintéséről – de most épp nem alkalmas az időpont, hogy elutazzatok hozzájuk? Semmi probléma! A túrázó applikáció arra is biztosít neked lehetőséget, hogy kedvencekként lementsd a kedvenc helyszíneidet. Így a Kedvencek menüpont alól bármikor újra előveheted ezeknek a helyszíneknek a leírását, és pároddal, barátaiddal, munkatársaiddal összebeszélve a természetjáró applikációval a zsebedben szuper kirándulásokat tervezhettek meg.

 • Nem tudjátok, pontosan hol is vagytok éppen? Ne ijedjetek meg, a Kedvencek menüpont alatt a túrázó applikáció segítségével, a Térképre kattintva bármikor ellenőrizhetitek, hogy merre vagytok! 
 • Nem tudjátok, hol keressétek a kincseket, látnivalókat? Húzd el a Kincsek figyelése opciónál a csúszkát, fogadd el a helymeghatározásotokra vonatkozó engedélykérést, amelyet a túra applikáció felugró ablakban kér tőled, így hozzáférhetsz a környéken lévő látnivalók térképre helyezett megjelöléseihez!
 • Meghódítottátok/felfedeztétek a kiszemelt látnivalót? Ezek a további lépések:
  Ha sikerült felfedezni a látványosságot, akkor az automatikusan kikerül a Kedvencek menüpont alól, és átkerül a „Begyűjtött kincsek” listájába, ahol csökkenő idősorrendben jelennek meg az applikációban.

legjobb túra applikáció Google Playen keresztül
Természetjáró alkalmazás, ami bárhová elkísér!

#Kincses napló menüpont

Sikerült felderíteni a kiszemelt látnivalót?
Szuperek vagytok, a felderített épületrom, kilátó, természeti látványosság a túrázó applikáció által bepecsételésre kerül a Kincses naplóba. A felderített „kincseket” később a Kincses napló menüpont alatt tekintheted vissza, így könnyebben meg tudjátok tervezni a következő túrák helyszíneit!

#Kiemelt kincsek

A természetjáró alkalmazás nyitólapján a legkedveltebb látnivalókról olvasgathatsz, amelyek a TúraBarátok kedvencei az ország felfedezésre váró pontjai között. Ne lepődj meg, ha eléd sodródik a Prédikálószék-kilátó, vagy a Rám-szakadék leírásai, hiszen ezek a kirándulópontok a túrázók kedvencei országunk látványosságai között!

#Mobil menüpontok leírása

Az applikáció a kiemelt menüpontok mellett számos kiegészítő funkcióval is rendelkezik:

 • Maradj naprakész országunk látványosságait illetően!
  Az applikációt folyamatosan frissítjük a felfedezésre váró látványosságokról szóló hírekkel, így mindig naprakész lehetsz a lekedveltebb túrahelyszínekkel kapcsolatos infókról.
 • Szükséged van segítségre az applikáció működését illetően?!
  A mobil menüpontot lenyitva a „Hogyan működik” almenüpontra kattintva olvashatjuk el az applikáció működését, a megértést segítő képernyőképek társaságában.
 • Nincs térerő? Semmi probléma, erre is gondoltunk!
  Az egyes látványosságokhoz tartozó hanganyagokat az applikáció letölti a telefonodra, hogy a térerő hiányában is meg tudd hallgatni a meglátogatott látványosságokról készült felvételeket.


Egy túra applikáció, amely CSAKIS ÉRTETEK készült! Segíts nekünk jobbá tenni!

Eldöntötted, hogy a telefonodon helye van ennek a túrázó applikációnak? Köszönjük a bizalmadat!

A természetjáró applikáció letöltés egy pár perc alatt megvan, csak kattints ide:


Mi, a Túrabarátok a legjobb túra applikáció megalkotásán dolgozunk, minden visszajelzéseteket szívesen fogadjuk az esetleges fejlesztésekkel kapcsolatosan. A kincsek listáját is folyamatosan bővítjük, így sok szeretettel várjuk tőletek is a természeti kincseket, ötleteket. Az alábbi email címen írhattok nekünk: info@turabaratok.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!