Menü

Túrabarát App - gyűjtsd össze Magyarország kincseit

2022. jan. 04
0
921
Túrabarát App - gyűjtsd össze Magyarország kincseit

Használjátok ki okosan a telefonotokat a TúraBarát túra applikáció segítségével!


Ma már sehová sem megyünk a telefonunk nélkül, ezért létrehoztunk számotokra egy olyan túra applikációt, amellyel okosan használhatjátok. 

A mobiltelefon a geoláda keresés óta hű társunk a túrázás során is, ez adta számunkra az inspirációt, hogy megalkossuk a TúraBarát túrázó applikáció élményét - amely izgalmas túrázásra csábíthat benneteket!

A Túrabarát túra applikáció a Google Playen keresztül pár kattintással könnyen elérhető

túra applikáció Google Playen keresztül
A természetjáró alkalmazás igazán könnyen kezelhető minden korosztály részére, letisztult kezelőfelülettel!

 

túrázó applikáció letöltése ios  túra természetjáró applikáció letöltés android

 

Hogyan működik a TúraBarát túra applikáció?


A túrázó applikáció a Google Playen keresztül letölthető Androidos telefonokra, de természetesen készült belőle IOS verzió is.

Az első elindítást követően a természetjáró applikáció a munkát az adatok betöltésével kezdi, amely egy pár percet igénybe vehet az interneted sebességétől függően. Ez azonban csak egy egyszeri alkalom, utána szabadon használhatod a természetjáró alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat!

Milyen menüpontokat találhatsz a TúraBarát túra applikáció berkein belül?


#Kincskereső menüpont

 • A kincskereső menüpontra kattintva országunk minden tájegységére vonatkozóan rá tudsz keresni a felsorolt településeken megtalálható TúraBarát kincseket!
 • A természetjáró applikáció még abban is segít, hogy felfedezhesd a jelenlegi pozíciód közelében elhelyezkedő túra különlegességeket, de növelheted is a felfedezni szánt terület méretét 10-20-30 kilométerrel is, egy egyszerű csúszka elmozdításával.
 • Mit szeretnétek felfedezni?
  Kilátót? Természeti képződményt? Történelmi látványosságot? A túra applikáció segít neked minden típusú kirándulóhely kincseit felfedezni.

Szeretnétek többet megtudni az adott látványosságról?

Mi, a TúraBarátok a legjobb túra applikáció létrehozásán dolgozunk, így már most is hozzáférhetsz bizonyos látványosságoknál a róluk szóló hanganyagokhoz, amelyek fellebbentik ellőtted az adott helyszín történetét.

 

#Eredmények menüpont

Versenyezz TúraBarát túrázóinkkal az applikáción keresztül!

Az applikáció „Eredmények” menüpontja alatt nyomon követheted az egész évben zajló túrázóink közötti barátságos verseny eredményét. Így akár a családtagjaidhoz, barátaidhoz, kollégáidhoz is intézhettek túra kihívást, és ellenőrizhetitek egymás eredményeit. 

 

Szállj te is versenybe és legyél te a legjobb TúraBarát!

túrázó applikáció letöltése ios  túra természetjáró applikáció letöltés android

 

legjobb túra applikáció Google Playen keresztül
A túra applikáció minden korosztály számára könnyen kezelhető!

#Kedvencek menüpont

Nem szeretnél lemaradni a kedvenc látványosságaid megtekintéséről – de most épp nem alkalmas az időpont, hogy elutazzatok hozzájuk? Semmi probléma! A túrázó applikáció arra is biztosít neked lehetőséget, hogy kedvencekként lementsd a kedvenc helyszíneidet. Így a Kedvencek menüpont alól bármikor újra előveheted ezeknek a helyszíneknek a leírását, és pároddal, barátaiddal, munkatársaiddal összebeszélve a természetjáró applikációval a zsebedben szuper kirándulásokat tervezhettek meg.

 • Nem tudjátok, pontosan hol is vagytok éppen? Ne ijedjetek meg, a Kedvencek menüpont alatt a túrázó applikáció segítségével, a Térképre kattintva bármikor ellenőrizhetitek, hogy merre vagytok! 
 • Nem tudjátok, hol keressétek a kincseket, látnivalókat? Húzd el a Kincsek figyelése opciónál a csúszkát, fogadd el a helymeghatározásotokra vonatkozó engedélykérést, amelyet a túra applikáció felugró ablakban kér tőled, így hozzáférhetsz a környéken lévő látnivalók térképre helyezett megjelöléseihez!
 • Meghódítottátok/felfedeztétek a kiszemelt látnivalót? Ezek a további lépések:
  Ha sikerült felfedezni a látványosságot, akkor az automatikusan kikerül a Kedvencek menüpont alól, és átkerül a „Begyűjtött kincsek” listájába, ahol csökkenő idősorrendben jelennek meg az applikációban.

 

túra applikáció egy hasznos eszköz mint természetjáró alkalmazás
Természetjáró alkalmazás, ami bárhová elkísér!

#Kincses napló menüpont

 • Sikerült felderíteni a kiszemelt látnivalót?
  Szuperek vagytok, a felderített épületrom, kilátó, természeti látványosság a túrázó applikáció által bepecsételésre kerül a Kincses naplóba. A felderített „kincseket” később a Kincses napló menüpont alatt tekintheted vissza, így könnyebben meg tudjátok tervezni a következő túrák helyszíneit!

#Kiemelt kincsek

A természetjáró alkalmazás nyitólapján a legkedveltebb látnivalókról olvasgathatsz, amelyek a TúraBarátok kedvencei az ország felfedezésre váró pontjai között. Ne lepődj meg, ha eléd sodródik a Prédikálószék-kilátó, vagy a Rám-szakadék leírásai, hiszen ezek a kirándulópontok a túrázók kedvencei országunk látványosságai között!

#Mobil menüpontok leírása

Az applikáció a kiemelt menüpontok mellett számos kiegészítő funkcióval is rendelkezik:

 • Maradj naprakész országunk látványosságait illetően!
  Az applikációt folyamatosan frissítjük a felfedezésre váró látványosságokról szóló hírekkel, így mindig naprakész lehetsz a lekedveltebb túrahelyszínekkel kapcsolatos infókról.
 • Szükséged van segítségre az applikáció működését illetően?!
  A mobil menüpontot lenyitva a „Hogyan működik” almenüpontra kattintva olvashatjuk el az applikáció működését, a megértést segítő képernyőképek társaságában.
 • Nincs térerő? Semmi probléma, erre is gondoltunk!
  Az egyes látványosságokhoz tartozó hanganyagokat az applikáció letölti a telefonodra, hogy a térerő hiányában is meg tudd hallgatni a meglátogatott látványosságokról készült felvételeket.


Egy túra applikáció, amely CSAKIS ÉRTETEK készült! Segíts nekünk jobbá tenni!

Eldöntötted, hogy a telefonodon helye van ennek a túrázó applikációnak? Köszönjük a bizalmadat!

A természetjáró applikáció letöltés egy pár perc alatt megvan, csak kattints ide:

túrabarátok természetjáró alkalmazás a legjobb túra applikáció  androidos túrázó applikáció


Mi, a TúraBarátok a legjobb túra applikáció megalkotásán dolgozunk, minden visszajelzéseteket szívesen fogadjuk az esetleges fejlesztésekkel kapcsolatosan. A kincsek listáját is folyamatosan bővítjük, így sok szeretettel várjuk tőletek is a természeti kincseket, ötleteket. Az alábbi email címen írhattok nekünk: info@turabaratok.hu

címkék:
Címkék