Menü
 • Elérhető a SZÉP kártyás fizetés
  2021. máj. 02
  0
  2276
  Túráinkon SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk! Ráadásul már mind a három zsebbőlvaló fizetés lehetséges. A cikkre kattintva a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatos technikai részletekről olvashatsz.
 • Csapatépítés távol a hétköznapoktól
  2021. júl. 09
  0
  448
  Idén kipróbálnátok valami újat a csapatépítésre? Van néhány ötletünk, amelyek biztosan elnyerik a kollegák tetszését, ráadásul segít kiszakadni a megszokott hétköznapi rutinból.
 • E-bike túra a természetben
  2021. máj. 06
  0
  1090
  Mi is az az E-bike túra?
  Az E-bike túra, elektromos rásegítésű biciklikkel zajlik, közismertebb nevén a pedelec biciklikkel. Ezt a típusú kerékpárt azért találták fel, hogy az ízületi, vagy korábbi sérülésekből hiánytalanul fel nem épület személyek is bátran biciklizhessenek olyan terepeken, amelyek korábban elérhetetlenek voltak számukra a nehézségük miatt.
 • Meglepetésekkel teli budapesti kirándulóhelyek
  2021. máj. 03
  0
  1755
  Egy jó kirándulás Budapest környékén természetesen magában kell, hogy foglalja a Normafát! Történelemrajongó vagy? Akkor az ideális kirándulás Budapest környékén Neked bővelkedik a historikus elemekben is! Vegyél részt velünk egy időutazáson a Budai hegyekben, ahol végigjárjuk Mátyás király egyik kedvenc kiránduló útjának nyomvonalát, hogy végül Széchenyi és Jókai nyomában tapodjuk az erdőt, a kedvenc helyeiket felfedezve!
Címkék