Menü
 • Miért olyan népszerűek a vízitúrák?
  2021. aug. 11
  0
  549
  A vízitúra népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen csodás országunk határain belül is számos lenyűgöző helyszín várja a víz szerelmeseit. Elég a Tisza folyamatosan változó képet nyújtó növény- és állatvilágára gondolnunk, vagy a Duna hatalmas, rejtelmes vízére, amely évtizedek óta a turisták egyik kedvenc célállomása.
 • A Szigetköz Rejtelmei
  2020. júl. 07
  0
  2021
  Nem szeretek korán kelni, de úgy éreztem, hogy a szigetközi kenutúra megér egy hajnali ébresztőt. Nem kellett csalódnunk, a csapat véleménye szerint eddigi egyik legjobb Túrabarát evezése volt ez a nagy kaland.
 • Egynapos kirándulás
  2020. jan. 08
  0
  12795
  „Egy napot kirándulással tölteni akkor is jó, ha közben tudjuk, hogy egy profi futó ugyanezt a távot két óra alatt abszolválná. Magunk vagyunk a mérce, a teljesítmény öröme a miénk, és a mi testünk válik ettől egészségesebbé.”
  Mérő László
 • Vízitúra helyszínek Magyarországon
  2019. aug. 07
  0
  4017
  A túrázás, illetve a természetben való kirándulás egyre több ember számára jelent kellemes és aktív kikapcsolódást a hétköznapok rohanásából. A gyalogtúrák mellett számos izgalmas lehetőségünk van az aktív pihenésre, mint például a kerékpáros vagy a vízitúrák.
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén 2019
  2019. jún. 12
  0
  2548
  Gemencen már többször jártunk, és még fogunk is... Sok arca van, mások a körülmények. Májusban minden összejött, bővizű volt a Duna, kisütött a nap és belesiklottunk a zöld vadonba.
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  2019. feb. 10
  0
  2291
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! Csapatunk ezen az igazán különleges helyen vett részt kenutúrán, fogadjátok szeretettel az élménybeszámolót róla.
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  2018. okt. 15
  0
  2414
  A gemenci erdő ősszel is tartogat szépségeket azoknak, aki megkockáztatják, hogy szeles hűvös, akár esőbe hajló időben is nekivágjanak a Veránka szigetkerülésnek.A kenu lapátok tolla sokszor a Duna medrét támasztja, és bizony az alacsony vízállásnál néha bokáig a vízben toljuk a hajókat. Jutalmunk a végtelennyugalom és a csönd, amelyben a sárguló erdő szunnyad. A télre készülnek már a madarak is......
 • eSense Duna Party - egy élményekben gazdag nap
  2018. aug. 08
  0
  2859
  Júliusban az eSense csapata első ízben ragadott evezőlapátot, és próbálta ki magát a vízen. Minden feltétel adott volt, hogy egy szuper túra kerekedjen ezen a napon....Egy remek csapat, kifogástalan idő, finom ételek, és némi szomjoltó is :) Fogadjátok szeretettel egyik túratársunk élménybeszámolóját!
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig 2018
  2018. júl. 11
  0
  3550
  Egész este viharfelhők gyülekeztek, záporokról és szélviharokról volt hangos az időjárás előrejelzés! Reggel azonban egy békés, kicsit felhős de meleg napra virradtunk. Ennél jobb sem kell egy tökéletes vízitúrához.
 • Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
  2017. okt. 10
  0
  3898
  Átkeltünk a nyílt vízen, kereszteztük a Kis-Tiszát, majd bevettük magunkat a nádasba, ahol vízi ösvényeken kanyarogva a gyakorlatban próbáltuk elsajátítani az evezés fortélyait. A tó szélén álldogáló gyönyörű fehér kócsag egész biztosan nem értette, hogy a sűrű nád között vihogó emberféleségek, vajon miért nem a horgászoktól megszokottunott nyugalommal pöfögnek át lápon.
 • Dunakanyar Vízitúra II - Nyárzáró kenuzás
  2017. szept. 21
  0
  4168
  Esztergomból indulva végig eveztük Európa egyik legszebb panorámáját nyújtó Duna-szakaszt. Erős sodrás, és hullámok a Szlovák határ mentén, visszafelé folyó Duna Zebegény után, ember nélküli hatalmas uszályok Visegrád előtt, majd Mátyás király impozáns fellegvára csak szemelvények az izgalmas kalandból.
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  2017. aug. 21
  0
  3042
  Büszke vagyok a csapatra, hogy a jelentkezők teljes létszámban megjelentek és végig is evezték a távot! Voltak akik többször beborultak a vad hullámok miatt :) néhányan egyszer borultak, de egész sokan megúszták borulás nélkül!
Címkék