Menü
 • Elektromos bicajjal a Pilisben
  2020. ápr. 30
  0
  1449
  Mindenki vágyik ki a szabadba, az ismert, jó terepekre, de ha új utakat és túralehetőséget ismerhetsz meg plusz élményekkel gyarapodhatsz! Április végi e-bike túránk megihlette a vezetőt és a túrázót is, ritka alkalom, hogy két szemszögből is megismerhetitek a tapasztalatokat!
 • Határtalan Fekete-Körös biciklitúra (Szanazugtól – Feketegyarmatig és vissza)
  2019. dec. 05
  0
  2094
  Volt egyszer egy biciklitúra... Jó visszaemlékezni a havas mindennapokból, hogy néhány héttel ezelőtt 60 km-t tekert egy lelkes csapat a szikrázó napsütésben.
 • Túrabarátok a Hortobágyi Nemzeti Parkban
  2019. szept. 25
  0
  2014
  Mindig nagy élmény, amikor olyan helyre jutunk el, ahol a természet diktál, védik, őrzik az élővilágot. A Hortobágyi halastó feledhetetlen pillanatokat nyújtott kicsiknek, nagyoknak.
 • Túrabarátok Ópusztaszeren
  2019. aug. 22
  0
  2749
  Benne van a köztudatban, nincs is messze, mégis kevesen látták élőben az ópusztaszeri emlékparkot és környékét. Ezen szerettünk volna változtatni!
 • Kiskunsági Nemzeti Park - A legkisebb gyöngyszem
  2019. jún. 04
  0
  3304
  Hatalmas lelkesedéssel indultam neki egy héttel korábban a felderítő túrámnak, ami csodálatosan sikerült. Még ezt is felülmúlta a már hivatalos túra...Nézzétek meg mit rejt e táj!
 • Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
  2017. okt. 10
  0
  3898
  Átkeltünk a nyílt vízen, kereszteztük a Kis-Tiszát, majd bevettük magunkat a nádasba, ahol vízi ösvényeken kanyarogva a gyakorlatban próbáltuk elsajátítani az evezés fortélyait. A tó szélén álldogáló gyönyörű fehér kócsag egész biztosan nem értette, hogy a sűrű nád között vihogó emberféleségek, vajon miért nem a horgászoktól megszokottunott nyugalommal pöfögnek át lápon.
Címkék