Menü
  • Elektromos bicajjal a Pilisben
    2020. ápr. 30
    0
    1211
    Mindenki vágyik ki a szabadba, az ismert, jó terepekre, de ha új utakat és túralehetőséget ismerhetsz meg plusz élményekkel gyarapodhatsz! Április végi e-bike túránk megihlette a vezetőt és a túrázót is, ritka alkalom, hogy két szemszögből is megismerhetitek a tapasztalatokat!
  • Határtalan Fekete-Körös biciklitúra (Szanazugtól – Feketegyarmatig és vissza)
    2019. dec. 05
    0
    1840
    Volt egyszer egy biciklitúra... Jó visszaemlékezni a havas mindennapokból, hogy néhány héttel ezelőtt 60 km-t tekert egy lelkes csapat a szikrázó napsütésben.
  • Túrabarátok a Hortobágyi Nemzeti Parkban
    2019. szept. 25
    0
    1773
    Mindig nagy élmény, amikor olyan helyre jutunk el, ahol a természet diktál, védik, őrzik az élővilágot. A Hortobágyi halastó feledhetetlen pillanatokat nyújtott kicsiknek, nagyoknak.
  • Túrabarátok Ópusztaszeren
    2019. aug. 22
    0
    2473
    Benne van a köztudatban, nincs is messze, mégis kevesen látták élőben az ópusztaszeri emlékparkot és környékét. Ezen szerettünk volna változtatni!
  • Kiskunsági Nemzeti Park - A legkisebb gyöngyszem
    2019. jún. 04
    0
    2937
    Hatalmas lelkesedéssel indultam neki egy héttel korábban a felderítő túrámnak, ami csodálatosan sikerült. Még ezt is felülmúlta a már hivatalos túra...Nézzétek meg mit rejt e táj!
  • Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
    2017. okt. 10
    0
    3687
    Átkeltünk a nyílt vízen, kereszteztük a Kis-Tiszát, majd bevettük magunkat a nádasba, ahol vízi ösvényeken kanyarogva a gyakorlatban próbáltuk elsajátítani az evezés fortélyait. A tó szélén álldogáló gyönyörű fehér kócsag egész biztosan nem értette, hogy a sűrű nád között vihogó emberféleségek, vajon miért nem a horgászoktól megszokottunott nyugalommal pöfögnek át lápon.
Címkék