Menü

Gyerektábor 2.rész - Folytatása következik...

2020. júl. 29
0
1176
Gyerektábor 2.rész - Folytatása következik...

Azt mondják, hogy ami egyszer jól sikerült, azt nehéz megismételni. Ezt most cáfoljuk. Idei második táborunkban többen voltak, mint az eddigiekben, és már a második nap azon sopánkodtak, hogy mindjárt vége lesz a hétnek. Hát kell ennél több?

Tavaly gondoltunk a túrázó utánpótlásra, és megszerveztünk egy gyerektábort. Idén már kettőt, és úgy látszik még ez sem volt elég. Akik kimaradtak és akik ott voltak mind egyet szerettek volna: még egy tábort a nyáron. 

Örülünk kis pajtások, hogy ilyen lelkesek és érdeklődőek voltatok! Ígéretünkhöz híven a ti üzeneteteket is eljuttatjuk minden olvasónkhoz.

"A sok túrát és a buszozást nagyon szerettem"

"Főleg a visegrádi vár tetszett, de mindent nagyon élveztem!"

Kíváncsiságban és kérdésekben nem volt hiány. Minden érdekelte őket: az előadás a Hiúz házban, a réten talált bogarak, lepkék, mire szolgál a geodéziai torony és a többi. A barátságok pillanatok alatt köttettek! 

"Szerettem a lovaglást és a bobozást."

"A kalandparkot ne hagyjátok ki!"

A hangulat. Ki gondolná, hogy egy 12 éves fiúból megállás nélkül ömlenek a poénok? Na, ilyenből itt most több is volt. Pihenőként társasjáték, rajzolás és a helyszíntől függő "kalandroham" (saját szóalkotásuk), ami többször elkapta őket.

"Nagyon élveztem az egész hetet, semmi rossz élményem nem volt."

"Jövőre legyen ugyanilyen jó!"

Megigértük.

 

 

címkék:
Címkék