Menü

eSense Duna Party - egy élményekben gazdag nap

2018. aug. 08
0
897
eSense Duna Party - egy élményekben gazdag nap

Júliusban az eSense csapata első ízben ragadott evezőlapátot, hogy a vízen is kipróbálja magát. Minden feltétel adott volt, hogy egy szuper túra kerekedjen ezen a napon....Egy remek csapat, kifogástalan idő, finom ételek, és némi szomjoltó is :) Fogadjátok szeretettel egyik túratársunk élménybeszámolóját!

„Életemelső evezésén vettem részt, és maximum csak azt bántam meg, hogy nem használtam naptejet. :D A társaság, az élmény és a látvány leírhatatlan volt. Nagyon jól éreztem magam:) Útközben megálltunk ebédelni, ami nagyon finom volt, utána pedig jól esett a pihenés. :) Mi csak négyen voltunk a csónakban, így végig utolsóként eveztünk, de ezt sem bántam meg. :) Szerencsére egyszer sem estünk vízbe! :)

Halesz még ilyen alkalom, biztosan menni fogok, mert szeretném ezt újra átélni. Annak sem kell félni, aki nem tud úszni vagy még nem evezett, mert van mentőmellény, és az evezés sem bonyolult. Kellemesen fárasztó, ugyanakkor felejthetetlen, hogy a kollegákat, akikkel együtt dolgozol a kemény munkanapokon, a munkán kívül is megismerheted. Szeretném, ha legközelebb minél többen lennénk, hogy a többiekkel is hasonló élményeket szerezhessek!"