Menü
 • Felfedező vagy? A természetbe vágysz? Ezeket a Körös völgyi túrákat próbáld ki!
  2020. jún. 02
  0
  2017
  Ha az Alföldre gondolunk, békés nyugodtság fog el minket, de az eszünkbe jut vajon, hogy túrázásra is az egyik legszerencsésebb választás? Mi is gyakran szervezünk Körös-völgyi kerékpár és evezőtúrákat, amelyek során számos érdekességgel találkozunk, ezekből mutatjuk be most kedvenceinket.
 • Vízitúra helyszínek Magyarországon
  2019. aug. 07
  0
  3844
  A túrázás, illetve a természetben való kirándulás egyre több ember számára jelent kellemes és aktív kikapcsolódást a hétköznapok rohanásából. A gyalogtúrák mellett számos izgalmas lehetőségünk van az aktív pihenésre, mint például a kerékpáros vagy a vízitúrák.
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  2019. feb. 10
  0
  2261
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! Csapatunk ezen az igazán különleges helyen vett részt kenutúrán, fogadjátok szeretettel az élménybeszámolót róla.
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  2018. okt. 15
  0
  2383
  A gemenci erdő ősszel is tartogat szépségeket azoknak, aki megkockáztatják, hogy szeles hűvös, akár esőbe hajló időben is nekivágjanak a Veránka szigetkerülésnek.A kenu lapátok tolla sokszor a Duna medrét támasztja, és bizony az alacsony vízállásnál néha bokáig a vízben toljuk a hajókat. Jutalmunk a végtelennyugalom és a csönd, amelyben a sárguló erdő szunnyad. A télre készülnek már a madarak is......
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig 2018
  2018. júl. 11
  0
  3518
  Egész este viharfelhők gyülekeztek, záporokról és szélviharokról volt hangos az időjárás előrejelzés! Reggel azonban egy békés, kicsit felhős de meleg napra virradtunk. Ennél jobb sem kell egy tökéletes vízitúrához.
 • Hajózz az őszbe a Tisza-tavon
  2017. okt. 10
  0
  3859
  Átkeltünk a nyílt vízen, kereszteztük a Kis-Tiszát, majd bevettük magunkat a nádasba, ahol vízi ösvényeken kanyarogva a gyakorlatban próbáltuk elsajátítani az evezés fortélyait. A tó szélén álldogáló gyönyörű fehér kócsag egész biztosan nem értette, hogy a sűrű nád között vihogó emberféleségek, vajon miért nem a horgászoktól megszokottunott nyugalommal pöfögnek át lápon.
 • Dunakanyar Vízitúra II - Nyárzáró kenuzás
  2017. szept. 21
  0
  4134
  Esztergomból indulva végig eveztük Európa egyik legszebb panorámáját nyújtó Duna-szakaszt. Erős sodrás, és hullámok a Szlovák határ mentén, visszafelé folyó Duna Zebegény után, ember nélküli hatalmas uszályok Visegrád előtt, majd Mátyás király impozáns fellegvára csak szemelvények az izgalmas kalandból.
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  2017. aug. 21
  0
  3005
  Büszke vagyok a csapatra, hogy a jelentkezők teljes létszámban megjelentek és végig is evezték a távot! Voltak akik többször beborultak a vad hullámok miatt :) néhányan egyszer borultak, de egész sokan megúszták borulás nélkül!
Címkék