Menü
 • Kéktúra a Keleti-Mátra bércein
  2020. aug. 20
  0
  1911
  Egy újabb 25 km-es szakasz teljesítését jegyezhetjünk a térképünkön. Nyár közepén csak a legbátrabbak vállalkoznak egy ilyen kemény túrára. Azóta már a Zemplént is láttuk, és már vár ránk a Gerecse!
 • Óévbúcsúztató túra a Mátrában
  2019. jan. 07
  0
  2531
  Az évet nem is zárhattunk volna máshogy, mint egy csodás túrával a Mátrában. Szép számmal gyűltünk össze, hogy elbúcsúzzunk az óévtől, és Túrabarátok módra kiránduljunk egy utolsót. Nagyon jól sikerült ez a nap is, fogadjátok szeretettel a túráról készült beszámolót és képeket.
 • Ismerd meg a csodálatos Mátrát!
  2018. jún. 13
  0
  3604
  Június első szombatján a Budapest Bank túrázóival az Alföldről, a Mátrába utaztunk túraélményekért. A cél elérése meglepetéseket tartogatott, hiszen a helyszínre érkezve kiderült, hogy futóverseny miatt lezárták a Mátraházáról Kékestetőre vezető közutat, így gyalogosan indultunk hazánk legmagasabb pontjára.
 • Mikulás a Mátrában
  2017. dec. 28
  0
  4069
  A Galya kilátónál süvítő szél kavarta a nagy pelyhekben hulló havat, és a kék túra útvonala térdig érő szűz hóba burkolózott. Csodálatos látvány volt, ahogyan elindultunk lefelé, mint az első emberek az érintetlen erdőségben. Amint lejjebb ereszkedtünk, és a fák védelmében elállt a szél. Csönd borult a tájra, csak néhány elszánt túrabarát bakancsának ropogása hallatszott az erdőben, ahogyan utat törtek az élen járók a hótakaró alatt roskadozó fák között.
Címkék