Menü
 • Felfedező vagy? A természetbe vágysz? Ezeket a Körös völgyi túrákat próbáld ki!
  2020. jún. 02
  0
  2147
  Ha az Alföldre gondolunk, békés nyugodtság fog el minket, de az eszünkbe jut vajon, hogy túrázásra is az egyik legszerencsésebb választás? Mi is gyakran szervezünk Körös-völgyi kerékpár és evezőtúrákat, amelyek során számos érdekességgel találkozunk, ezekből mutatjuk be most kedvenceinket.
 • Országúti Bringás túra a három folyó torkolatától az óriáskerékig
  2020. ápr. 22
  0
  1856
  Pont egy éve tekertünk végig az osztrák Duna mentén a festői Passautól akkor még csak Ybbs városáig nyáron pedig egészen a bécsi Práterig!
  Óriási élmény volt a tükörsima bringaúton közel 350 km-t megtenni 4 nap alatt, miközben az út jó részén mindössze 2-3 méterre visz az út a víztől. A számtalan látnivaló és kis „ékszerváros" mentén a bőség zavarában nehéz eldönteni, hogy a természet szépségét vagy az csodás látnivalókat élvezzük jobban.
 • Legnépszerűbb kerékpártúra útvonalak
  2019. jún. 17
  0
  12243
  A hétköznapi kerékpárral történő munkába járás mellett a kerékpár túrák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban. Nem csoda, hiszen szórakoztató, se nem gyors, se nem lassú, pihentető, és összességében testnek és léleknek is egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt!
 • Csapatás a Börzsönyben
  2018. ápr. 26
  0
  3800
  A kiemelkedően jó idő ezúttal is mellénk állt, szikrázó napsütésben kezdtük meg a 864 m magasságba nyújtózó Nagy-Hideg-hegyig tartó 21 km hosszú túránk első 6 km-es bemelegítő szakaszát Szokolyán át Királyrétig. Már 11 óra felett járt az idő, amikor a rendkívüli meleg és erős napsütés miatt, egy hosszabb kulacstöltő és napvédő krémező megállót tartottunk, majd visszaülve kerékpárjainkra nekivágtunk - egyelőre még aszfalton - az „alattomosan" néha már 5-6%-ban emelkedő hegymenetnek.
 • Drótszamáron a Tavaszi hadjárat nyomában
  2018. ápr. 12
  0
  3560
  Nagy várakozás övezte az idei szezon és egyben a Túrabarátok első közös kerékpáros túráját. A jelentkezők nagy számban és örömmel mutattak érdeklődést a program iránt így már csak az időjárási tényező miatt kellett keresztbe tenni az ujjainkat. Már napokkal a túra előtt a különböző időjárási portálokat bújva stabilan lehetett bízni a vasárnapi ideális szép kerékpáros időben. Óvodások, tinik, családtagok színesítették lelkes csapatunkat.
Címkék