Menü
 • Kenutúra a Gemenci erdő mélyén
  2018. okt. 15
  0
  2688
  A gemenci erdő ősszel is tartogat szépségeket azoknak, aki megkockáztatják, hogy szeles hűvös, akár esőbe hajló időben is nekivágjanak a Veránka szigetkerülésnek.A kenu lapátok tolla sokszor a Duna medrét támasztja, és bizony az alacsony vízállásnál néha bokáig a vízben toljuk a hajókat. Jutalmunk a végtelennyugalom és a csönd, amelyben a sárguló erdő szunnyad. A télre készülnek már a madarak is......
 • Rudlik és kondák, avagy Dunatáji szafari
  2018. szept. 05
  0
  3260
  Lehet-e szép egy túra, ahol nemhogy dombra, de még egy hantra sem léphet fel a lelkes természetjáró? Vagy lehet-e élvezetes egy 20 km-nél is hosszabb gyalogolás, ha végig egy párakupola alatt kell azt megtenni? Hol született a legendás bajai halászlé, és mi a "titkos" receptje? És ... vajon mit nézett Orsi távcsővel? Gemencen hagyott nyomainkat követve lépkedjen betűimen szemed, majd tekintsd meg a képgalériát! (Ha nem kapsz minden kérdésre választ és kíváncsi maradtál, az a legjobb jele annak, hogy legközelebb velünk kell tartanod!) Román Attila
 • eSense Duna Party - egy élményekben gazdag nap
  2018. aug. 08
  0
  3051
  Júliusban az eSense csapata első ízben ragadott evezőlapátot, és próbálta ki magát a vízen. Minden feltétel adott volt, hogy egy szuper túra kerekedjen ezen a napon....Egy remek csapat, kifogástalan idő, finom ételek, és némi szomjoltó is :) Fogadjátok szeretettel egyik túratársunk élménybeszámolóját!
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig 2018
  2018. júl. 11
  0
  3748
  Egész este viharfelhők gyülekeztek, záporokról és szélviharokról volt hangos az időjárás előrejelzés! Reggel azonban egy békés, kicsit felhős de meleg napra virradtunk. Ennél jobb sem kell egy tökéletes vízitúrához.
 • Dunakanyar Vízitúra II - Nyárzáró kenuzás
  2017. szept. 21
  0
  4407
  Esztergomból indulva végig eveztük Európa egyik legszebb panorámáját nyújtó Duna-szakaszt. Erős sodrás, és hullámok a Szlovák határ mentén, visszafelé folyó Duna Zebegény után, ember nélküli hatalmas uszályok Visegrád előtt, majd Mátyás király impozáns fellegvára csak szemelvények az izgalmas kalandból.
 • Dunakanyar Vízitúra Visegrádtól Szentendréig
  2017. aug. 21
  0
  3241
  Büszke vagyok a csapatra, hogy a jelentkezők teljes létszámban megjelentek és végig is evezték a távot! Voltak akik többször beborultak a vad hullámok miatt :) néhányan egyszer borultak, de egész sokan megúszták borulás nélkül!
Címkék