Menü
 • Kéktúra a Káli-medencében
  2019. ápr. 18
  0
  100
  Az érdeklődés nagy. Már hetekkel az indulás előtt betelik a létszámkeret. Gyermeki lelkesedéssel vágyunk a további pecsétjeinkre, és az izgatott csapat az utolsó héten összetett kézzel lesi a meteorológiai előrejelzéseket... hátha nem fog esni....
 • Gyalogtúra Menyháza környékén
  2019. ápr. 12
  0
  152
  Az idei év első, békéscsabai Túrabarátoknak szervezett programját nagyon vártuk. 38 túratárs indult megismerni a Béli-hegység rejtett kincseit.
 • Top 15 kirándulás helyszín Magyarországon
  2019. márc. 29
  0
  165
  Magyarország kirándulás szempontjából változatos földrajzi adottságának köszönhetően számtalan festői helyet rejt. Kirándulásunk célja lehet túrázás a hegyek és erdőkben, kilátók végigjárása vagy várak meglátogatása, hazánk mindben bővelkedik, és nagy választékot kínál.
 • A túra, mint a feltöltődés egyik legjobb módja
  2019. márc. 13
  0
  238
  Bizonyára neked is van legalább egy olyan rokonod, barátod vagy ismerősöd, aki egyszerűen nem érti, miért olyan jó dolog a túrázás, és szinte bárminemű győzködés az ellenkezőjéről sikertelen.
 • Pilisi CsupaPiros jelvényszerző túra
  2019. feb. 22
  0
  439
  Némileg formabontó leírás a TúraBarátok eddigi leghosszabb túrájáról, gazdag képgalériával. 11 óra élményei, 11 percbe sűrítve.
 • Gőzölgő kenutúra a Hévíz-patakon
  2019. feb. 10
  0
  310
  Van egy hely Magyarországon, ahol a legnagyobb hidegben is lehet vízitúrázni. A víz kristálytiszta, igazán meleg, tele van apró halakkal,illetve csodaszép tavirózsákkal... és nem, ez nem a fővárosi állatkert pálmaházában található. Kitaláltátok már?! Igen, ez a hely Hévíz! Csapatunk ezen az igazán különleges helyen vett részt kenutúrán, fogadjátok szeretettel az élménybeszámolót róla.