Menü
 • Elérhető a SZÉP kártyás fizetés
  2021. máj. 02
  0
  124
  Túráinkon SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk! Ráadásul már mind a három zsebbőlvaló fizetés lehetséges. A cikkre kattintva a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatos technikai részletekről olvashatsz.
 • E-bike túra a természetben
  2021. máj. 06
  0
  61
  Mi is az az E-bike túra?
  Az E-bike túra, elektromos rásegítésű biciklikkel zajlik, közismertebb nevén a pedelec biciklikkel. Ezt a típusú kerékpárt azért találták fel, hogy az ízületi, vagy korábbi sérülésekből hiánytalanul fel nem épület személyek is bátran biciklizhessenek olyan terepeken, amelyek korábban elérhetetlenek voltak számukra a nehézségük miatt. A pedelec biciklivel az elektromos rásegítésnek hála a kerékpártúra ma már nem fáradtság! Az E-bike segítségével különösebb megterhelés nélkül, a szokásos biciklis tempónál gyorsabban haladhatunk szinte bármilyen terepen!
 • Meglepetésekkel teli budapesti kirándulóhelyek
  2021. máj. 03
  0
  54
  Egy jó kirándulás Budapest környékén természetesen magában kell, hogy foglalja a Normafát! Történelemrajongó vagy? Akkor az ideális kirándulás Budapest környékén Neked bővelkedik a historikus elemekben is! Vegyél részt velünk egy időutazáson a Budai hegyekben, ahol végigjárjuk Mátyás király egyik kedvenc kiránduló útjának nyomvonalát, hogy végül Széchenyi és Jókai nyomában tapodjuk az erdőt, a kedvenc helyeiket felfedezve!
 • Tavaszi vizek - Kalandtúra a Csarna-völgyben
  2021. ápr. 20
  0
  157
  Az idei túraszezon, de talán az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb túráján vettünk részt szombaton a Börzsönyben. A hegység egyébként is egyik legszebb, legkülönlegesebb részén, a Csarna-völgyben jártunk.
 • Körös-körül a Körösök-völgyében
  2021. ápr. 05
  0
  313
  A Túrabarátok most Békés megyébe csalogat minden érdeklődőt, hogy a Körösök vidékét is legyen alkamunk felfedezni úgy, hogy közben testünket is megmozgatjuk. Igaz, a Körösökről beszélünk, de ne csak a klasszikus vízitúra jusson eszünkbe!
 • 5+1 tanács a közös jó élményekért
  2021. feb. 02
  0
  498
  A Túrabarátok oldalán nagyon sokféle túrából választhatsz. Résztvevőként nagyon jók ezek a túrák, mert nem kell útvonalat keresgélned, utazást szervezni, túra közben tájékozódni, és még a jó társaság is garantált.
Címkék