Menü
 • Kéktúra a Keleti-Mátra bércein
  2020. aug. 20
  0
  317
  Egy újabb 25 km-es szakasz teljesítését jegyezhetjünk a térképünkön. Nyár közepén csak a legbátrabbak vállalkoznak egy ilyen kemény túrára. Azóta már a Zemplént is láttuk, és már vár ránk a Gerecse!
 • BrinGastro túra
  2020. szept. 24
  0
  162
  Kivételesen nem kell hajnalban kelni...egy plusz pont a belföldi túrák mellett! Pozitív hozadéka a jelenlegi helyzetnek, különben eszembe sem jutott volna kockáztatni egy 260 km-es egybefüggő kerékpárutat Magyarországon országúti bringával!
 • Pilisi túrák
  2020. aug. 14
  0
  206
  A rohanó mindennapokban érdemes néha egy kicsit lelassítani, egy napot a mentális egészségünknek és a szellemi felfrissülésnek szentelni. Hatalmas felüdüléssel ér fel a szürke irodákból kilépve egy kicsit a természetben barangolni, ahol szinte megszűnnek a problémák és nyugodt körülmények között rendezhetjük a gondolatainkat.
 • Bringázz velünk a három folyó torkolatától Wachau kapujáig!
  2020. aug. 13
  0
  286
  Szombat reggel 5 óra, zuhog az eső. Egy hiteles túravezető már a találkahelyre is bringával érkezik...hát nem ma. Hál' Istennek az „időkép" Passauban még mindig enyhén felhős időt és 25 fokot ígér, ami bizakodásra ad okot!
 • Gyerektábor 2.rész - Folytatása következik...
  2020. júl. 29
  0
  291
  Azt mondják, hogy ami egyszer jól sikerült, azt nehéz megismételni. Ezt most cáfoljuk. Idei második táborunkban többen voltak, mint az eddigiekben, és már a második nap azon sopánkodtak, hogy mindjárt vége lesz a hétnek. Hát kell ennél több?
 • Kiskunsági Nemzeti Park - A legkisebb gyöngyszem 2020
  2020. júl. 27
  0
  296
  A Kiskunságról sokaknak homokbuckák, szélben lengedező ritka aljnövényzet jut eszébe. Ez a vasárnapi túra teljesen rácáfolt a köztudatra: a zöld növényzet látni sem engedte a föld színét, víz mindenhol, rengeteg madár, szinte paradicsomi állapot. A szúnyoghad sem riasztott minket vissza, emiatt mókás jelenetekben sem volt hiány!
Címkék