Menü
 • Elérhető a SZÉP kártyás fizetés
  2021. máj. 02
  0
  1142
  Túráinkon SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk! Ráadásul már mind a három zsebbőlvaló fizetés lehetséges. A cikkre kattintva a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatos technikai részletekről olvashatsz.
 • Használd ki az őszi jó időt egy kis tekerésre!
  2021. szept. 16
  0
  123
  Itt az ősz, itt van újra, úgyhogy ideje kerékpárra pattanni, és elmerülni az őszi táj nyújtotta szépségben! Tarts velünk, hagyd hátra a várost, és annak minden feszültségét egy feledhetetlen kerékpártúra segítségével! De hová is megyünk? Olvass tovább, és válaszd ki kedvenc úticélodat!
 • Izgalmakkal teli túra a szurdokban
  2021. szept. 09
  0
  179
  A Budapest környéki kiránduló helyszínek ékköve a Rám-szakadék, amelyet nemhiába látogatnak meg évente akár 60 ezren is, hogy megmásszák a vadregényes szurdokot! A Rám szakadék túra számos látnivalóban – és főleg kalandokban (!) bővelkedik, amelyekről napokig áradozni fognak a túrán résztvevők!
 • Magashegyi túrák, nem csak profi túrázóknak
  2021. aug. 25
  0
  138
  Hadd hívjunk meg ezúttal egy élményekben és kihívásokban gazdag túrára, amely felejthetetlen panorámákat tár eléd, és bebizonyítja, hogy fizikailag (is) többre vagy képes, mint amit korábban feltételeztél magadról!
 • Miért olyan népszerűek a vízitúrák?
  2021. aug. 11
  0
  122
  A vízitúra népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen csodás országunk határain belül is számos lenyűgöző helyszín várja a víz szerelmeseit. Elég a Tisza folyamatosan változó képet nyújtó növény- és állatvilágára gondolnunk, vagy a Duna hatalmas, rejtelmes vízére, amely évtizedek óta a turisták egyik kedvenc célállomása.
 • Töltődj fel egy nap alatt
  2021. júl. 22
  0
  265
  Érvek az egynapos kirándulások mellett: Az általunk összeállított egynapos kirándulások könnyedén teljesíthetőek gyermekekkel is! Mivel csak 1 napot vesz igénybe a túra, így a kirándulás napjától függően nem feltétlenül szükséges szabadnapot kivenni. Különösen előnyös megoldás ez a kereskedelemben dolgozó túrázóknak!
Címkék