Menü
 • Elérhető a SZÉP kártyás fizetés
  2021. máj. 02
  0
  2276
  Túráinkon SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk! Ráadásul már mind a három zsebbőlvaló fizetés lehetséges. A cikkre kattintva a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatos technikai részletekről olvashatsz.
 • Tenerife utazás magyar túravezetővel
  2022. márc. 11
  0
  435
  Kirándulni nem mindennap indul útnak az ember, főleg nem akkor, ha a cél egy Tenerife utazás. A csoportos túrák lehetőségével azonban már azokra is rámosolyoghat a szerencse, akik önállóan nem szívesen vágnának bele egy ilyen életre szóló kalandba. A Túrabarátok csapata pont azon dolgozik, hogy a tervezett Tenerife nyaralás a lehető legígéretesebb formában valósulhasson meg. Egy több napos túra keretében látogatunk majd el erre a varázslatos szigetre, ahol a tapasztalt túravezetőnk fog Téged körbekalauzolni a környékén.
 • Normafa túra mesés panorámával
  2022. jan. 10
  0
  415
  A Normafa túra cseppnyit sem veszített a vonzerejéből az idő múlásával, csupán alkalmazkodott a túrázók megváltozott igényeihez! A Normafa ma is örömmel fogadja a kicsiket és szépkorúakat egyaránt, hogy kiragadja a hétköznapok taposómalmából, és ráébressze látogatóit a természet szépségére - és az együtt eltöltött idő fontosságára.
 • Raiffeisen Jól-Lét Program - Túramozgalom
  2022. jan. 09
  0
  658
  Ismerjük meg egymást, környezetünket a természetjáráson keresztül! Túrázzunk és járjuk be Magyarország izgalmas vidékeit miközben élményeket gyűjtünk, beszélgetünk és az egészségünket is megőrizzük! A kezdeményezés a JÓL-LÉT Program keretében a természetjárás izgalmas világát kívánja megnyitni minden Raiffeisen dolgozó előtt!
 • Téli túrák, amikre biztos nem fogsz ráfázni
  2021. nov. 25
  0
  500
  Mindjárt itt az év vége, így ha azon szerencsések között vagy, akik szabadságon tölthetik az év utolsó heteit, akkor van egy szuper ajánlatunk számodra! Tarts velünk a Túrabarátok izgalmas téli túra kínálatának bármelyikén, és ismerd meg milyen egy túra télen!
Címkék