Menü
 • Elérhető a SZÉP kártyás fizetés
  2021. máj. 02
  0
  660
  Túráinkon SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk! Ráadásul már mind a három zsebbőlvaló fizetés lehetséges. A cikkre kattintva a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatos technikai részletekről olvashatsz.
 • Országos Kéktúra felejthetetlen élményekkel
  2021. máj. 28
  0
  436
  Itt az ideje útnak indulni!
  Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, Magyarország legszebb tájai már alig várják, hogy felfedezd őket! Legendás harcterek, rejtélyes barlangok, vidáman csobogó vízesések tarkítják az Országos Kéktúra útvonalát.
 • E-bike túra a természetben
  2021. máj. 06
  0
  336
  Mi is az az E-bike túra?
  Az E-bike túra, elektromos rásegítésű biciklikkel zajlik, közismertebb nevén a pedelec biciklikkel. Ezt a típusú kerékpárt azért találták fel, hogy az ízületi, vagy korábbi sérülésekből hiánytalanul fel nem épület személyek is bátran biciklizhessenek olyan terepeken, amelyek korábban elérhetetlenek voltak számukra a nehézségük miatt.
 • Meglepetésekkel teli budapesti kirándulóhelyek
  2021. máj. 03
  0
  559
  Egy jó kirándulás Budapest környékén természetesen magában kell, hogy foglalja a Normafát! Történelemrajongó vagy? Akkor az ideális kirándulás Budapest környékén Neked bővelkedik a historikus elemekben is! Vegyél részt velünk egy időutazáson a Budai hegyekben, ahol végigjárjuk Mátyás király egyik kedvenc kiránduló útjának nyomvonalát, hogy végül Széchenyi és Jókai nyomában tapodjuk az erdőt, a kedvenc helyeiket felfedezve!
 • Tavaszi vizek - Kalandtúra a Csarna-völgyben
  2021. ápr. 20
  0
  403
  Az idei túraszezon, de talán az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb túráján vettünk részt szombaton a Börzsönyben. A hegység egyébként is egyik legszebb, legkülönlegesebb részén, a Csarna-völgyben jártunk.
 • Körös-körül a Körösök-völgyében
  2021. ápr. 05
  0
  609
  A Túrabarátok most Békés megyébe csalogat minden érdeklődőt, hogy a Körösök vidékét is legyen alkamunk felfedezni úgy, hogy közben testünket is megmozgatjuk. Igaz, a Körösökről beszélünk, de ne csak a klasszikus vízitúra jusson eszünkbe!
Címkék