Menü
 • A Fehér Barátok nyomában
  2019. jan. 17
  0
  2521
  Mint sokan mások, én is az emóciók áramlataira bízva magam szeretek a múlt emlékei felé hajózni. Ennek oka egyszerű; a visszaemlékezés horgonyait mindig az élmények óceánjába vetjük. Akár fotóink, akár a belső mozigépünk által lelkünk vetítővásznán megjelenő képek segítségével idézzük fel azt, ami „volt”, sosem a konkrétan látható, mérhető, definiálható tulajdonságain keresztül tesszük valójában. Sokkal inkább akörnyezetében megélt érzelmeink újjászületése adja a nosztalgia egyedi csodáját. Ha e túrának az érzéseit kettő mondatban kéne összefoglalnom, akkor Molnár Péter barátomat idézném: „Nincs olyan hely a Földön ahová ne lehetne futva eljutni! Minden távolság csak idő és barátok kérdése.” Január 12-én, szombaton – melyre a kalendáriumok igazi téli napként fognak visszaemlékezni –, azzal a gondolattal tértem nyugovóra, hogy olyan hely sincs a glóbuszon, ahová túrázva ne lehetne eljutni. Csak legyen rá elég idő, és legalább egy (Túra)Barát. (Román Attila)
 • Tengerparti nyaralás repülővel Túrabarát módon
  2022. aug. 19
  0
  199
  Sokan ott bukják el a nyaralást, hogy túl későn kezdik el megszervezni, és mire észbe kapnak, máris hidegebb szelek fújnak. Van azonban egy kis sziget Spanyolországban, ahol akár az év vége közeledtével is útnak eredhetünk, hiszen mindig kellemes klíma vár ránk!
 • Spanyolország utazás - gyertek velünk!
  2022. júl. 28
  0
  282
  Spanyolország a maga 505 990 km2-es területével nagyjából ötszöröse hazánknak, így számtalan izgalmat és felfedezni valót rejteget magában. Az a pozitív életérzés pedig, amit a vidék képvisel az néhány röpke óra leforgása alatt átragad az emberre.
 • Aktív nyaralás külföldön, fedezzétek fel velünk a legszebb helyeket
  2022. jún. 02
  0
  488
  Itt van a nyár, itt van újra, és szép, mint mindig mindenkinek, ideje hát kirándulni menni! Ha pedig idén úgy érezzük, hogy kinőttük kis hazánk kereteit, nézzük körbe a határokon túl a feledhetetlen külföldi túrák után!
 • Ausztriai kirándulás a legszebb tájakon
  2022. máj. 31
  0
  490
  Egy kis kikapcsolódásra időnként mindenkinek szüksége van, ennek pedig az egyik legkedveltebb formája a kirándulás. Ha rég óta célod egy ausztriai túra, azonban egyedül nem szeretnél nekivágni az alpesi vidéknek, akkor jó hírünk van, hiszen többféle ausztriai kirándulás között találhatod meg az igazit!
 • Tenerife utazás magyar túravezetővel
  2022. márc. 11
  0
  750
  Kirándulni nem mindennap indul útnak az ember, főleg nem akkor, ha a cél egy Tenerife utazás. A csoportos túrák lehetőségével azonban már azokra is rámosolyoghat a szerencse, akik önállóan nem szívesen vágnának bele egy ilyen életre szóló kalandba. A Túrabarátok csapata pont azon dolgozik, hogy a tervezett Tenerife nyaralás a lehető legígéretesebb formában valósulhasson meg. Egy több napos túra keretében látogatunk majd el erre a varázslatos szigetre, ahol a tapasztalt túravezetőnk fog Téged körbekalauzolni a környékén.
Címkék