Menü
 • Tizenötezer lépés Baranyában
  2019. máj. 15
  0
  216
  Micsoda nap volt! A Kárpát-medencében alig maradt föld szárazon azon a szombaton, hát nekünk nem pont abból a néhány száz négyzetkilométernyi területből jutott?! És még a bánáti bazsarózsa virágzáshoz sem voltunk sem korán, sem későn, hanem pont jókor! Van még mit mesélnem, kattints a nyílra, vagy a címsorra, és figyelj!
 • Erdei kisvasút és gyalogtúra a Szalajka-völgyben
  2019. máj. 15
  0
  114
  Az időjárás kegyes oldalát mutatta a hétvégi túrázóknak, sütött a nap, csillogott a patak, a pisztrángok is játékosabbak voltak a vízben. Idilli tavaszi hangulat volt.
 • Kenutúra Gyuláról Békéscsabára
  2019. máj. 14
  0
  228
  Békéscsabáról se kell messze menni egy kis evezésért! Május 4-én a helyi legénység más szemszögből is megcsodálhatta lakóhelyének élővilágát, és a vízi közlekedésben is gyakorlatot szerezhetett az, aki először próbálta.
 • Kéktúra a Káli-medencében
  2019. ápr. 18
  0
  280
  Az érdeklődés nagy. Már hetekkel az indulás előtt betelik a létszámkeret. Gyermeki lelkesedéssel vágyunk a további pecsétjeinkre, és az izgatott csapat az utolsó héten összetett kézzel lesi a meteorológiai előrejelzéseket... hátha nem fog esni....
 • Gyalogtúra Menyháza környékén
  2019. ápr. 12
  0
  303
  Az idei év első, békéscsabai Túrabarátoknak szervezett programját nagyon vártuk. 38 túratárs indult megismerni a Béli-hegység rejtett kincseit.
 • Top 15 kirándulás helyszín Magyarországon
  2019. márc. 29
  0
  331
  Magyarország kirándulás szempontjából változatos földrajzi adottságának köszönhetően számtalan festői helyet rejt. Kirándulásunk célja lehet túrázás a hegyek és erdőkben, kilátók végigjárása vagy várak meglátogatása, hazánk mindben bővelkedik, és nagy választékot kínál.