Menü
 • Tizenötezer lépés Baranyában
  2019. máj. 15
  0
  597
  Micsoda nap volt! A Kárpát-medencében alig maradt föld szárazon azon a szombaton, hát nekünk nem pont abból a néhány száz négyzetkilométernyi területből jutott?! És még a bánáti bazsarózsa virágzáshoz sem voltunk sem korán, sem későn, hanem pont jókor! Van még mit mesélnem, kattints a nyílra, vagy a címsorra, és figyelj!
 • Vízitúra helyszínek Magyarországon
  2019. aug. 07
  0
  133
  A túrázás, illetve a természetben való kirándulás egyre több ember számára jelent kellemes és aktív kikapcsolódást a hétköznapok rohanásából. A gyalogtúrák mellett számos izgalmas lehetőségünk van az aktív pihenésre, mint például a kerékpáros vagy a vízitúrák.
 • Gyalogos túraútvonalak Magyarországon
  2019. júl. 29
  0
  202
  „Nem véletlenül járja a mondás, hogy ha valakit igazán meg akarsz ismerni, akkor vidd el a hegyre. Minél magasabbra megyünk, annál több réteget veszünk föl, de a lelkünk egyre meztelenebb lesz. Oda annyi cuccot viszünk, hogy nem fér bele még egy álarc is.”
 • Túrabarátok a Pádis-fennsíkon
  2019. júl. 26
  0
  235
  Patakok, víznyelők, lankás rét.. igazi aktív nyugalomban részesült békéscsabai csapatunk.
 • Dömös-Rám-szakadék-Dobogókő
  2019. júl. 11
  0
  315
  A természet mindent megadott ezen a szombaton csodálóinak, igazi nyári túra volt, amit sokszínű csapatunk gyakorlottan, szintidőn belül teljesített!
 • Gyalogtúra a Bihar-hegységben
  2019. jún. 27
  0
  356
  Biharfüred és környéke már ismerős nekünk, de ide többször vissza lehet menni. Most végre semmi nem akadályozott bennünket abban, hogy a teljes kört megtegyük, és élvezzük az üde zöld táj minden szépségét!